Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje je samo gdje će svi ti stanovi otići u čije ruke, a svi smo svjesni činjenice da Zeljkovićevci pokradoše sve što se pokrasti može
Od zastupnika nista pametno cuti. I ono sto je dobro, SDA bagra ne dozvoljava da prodje...
Oboje radimo kod privatnika, završili tehničke fakultete i nema šanse da bi mogli da priuštimo stan bez obzira koliko povoljno bilo. Kredit ne možemo dići jer smo prijavljeni na određeno. Dotle ste nas doveli i sad ko fol nešto povoljno. Natalitet će u sljedećih 50 godina toliko da padne da ćete morati uvoziti kineze da vam pune budžet i zarađuju plate.
Mislim da se treba dati prednost mladjim ljudima,jer ne samo sto su zatrpani problemima nemogucnosti nalaska zaposlenje,vec i skupim stanovima koje jedna mlada osoba tesko da moze sebi priustiti.Zato masovno imamo napustanje drzave od strane mladih obrazovanih ljudi koji nemaju nikakvih mogucnpsti u svojoj zemlji..
Za koga za njihovu djecu koja su se uhljebila vec u državnim institucijama pa ima sad trebaju još i stanovi jeftino
A GLEDAJU DJECU KAKO IMA RADE PA IM ŽAO ŠTO JOŠ STANOVA NEMAJU
Nestvarno zvuci da eksperti koji sjede u foteljama Skupstine urade nesto pozitivno za mlade ljude
cista diskriminacija prema drugima....
Dok oni donesu neki program da valja, ja izgubih bodove za godine :))))