Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrati se u ZMBT i mani se politike, čisti primjer uhljeba!!
A ja ZMBT kriminalaca prvo Harun, pa sad ova, u sta li je onaj profesor upetljan
A onaj što je imao prvo 16, pa 18 godina a sve to bez lične karte, predlažem da bude mlađi referent kod gospođe Babić.
svi propali pjevaci kosarkasi umjetnici portiri i papci se uhvatili politike...izjavio je memo haljevac za neovisne novine picaso...
kako rade puno im je i tramvajska mjesečna, govna bezobrazna
"uzmi Semso koliko ti drago"
Skupstinu Kantona ni Top Lista Nadrealista ne bi mogla da skonta (sportisti, glumci, politicari, tekstopisci, pjevaci, itd...). I onda oni kao odlucuju o sudbini Grasa i kao nesto predlazu. Uzas.
Sta ce im auta, kada su sve institucije u precniku od 1 kilometar. Logicno bi bilo da imaju vozila koja se koriste uz najavu, a ne da se privatno vozikaju i da svaki ministar u kantonu ima po auto.
Kud ne odoh u politiku.. nevjerovatno ali izgleda da mogu da rade sve i da dobiju sve...znaci odobriti ovako nesto.. sve jasno u kakvoj drzavi zivimo.. u dugovima do guse.. a rasipa se i sakom i kapom... ma divno...
Skoda Ane, nema mane.. JEBEM TI OKOT POGANI KUJO PROKLETA I ONOGA KO TE TU POSTAVI I NAROD KA ZA TEBE I TAKVE GLASA
jebes drzavu u kojoj jedan opstinski sluzbenik po evropskim standardima ima pravo na auto a u toj evropi nacelnik ide na posao pjesice nepada im na pamet kupovina sluzbenog auta e ko sad nju jebe
nesposobna za vodjenje sjednica totalno.ne razumijem zasto neda ostavku.pozovite je na odgovornist zbog zaposljavanja.dokle vise.idi na zmbt
KRAVA
Ana Babic pokrece novi show politicar mozes biti ti
hahaha ZMBT hahahaha muzika i politika, e ko tebe tu smjesti da mi je znati
Kupi joj Fahro ti auto i rotaciju nek ima ženska
Dugo nisam vidio odbojniju ženu i antipatičniju. Jedna je od onih ljudi tj. žena koji/a ti nikad ništa ne kažu a ne možeš ih očima. :)
Elmedin kaže ( U JEDNOJ JEDINOJ REČENICI):Vlada nije nadležna za davanje saglasnosti već se pojedinačno budžetski korisnici obraćaju vladi sa svojim zahtjevima?????Kako, šta,ko,koga ,kome????
Postovana gospodzo Babic,dostojansvenije bi bilo da od tih para sto ste planirali krisom,na brzaka,pred kraj godine,,kupiti auto,podvaliti tender da prodze neosjetno,u tu skupstinsku salu ugradite mikrofone pred svakog Zastupnika,a ne da vam mikrofon seta po sali iz ruke u ruku da se sluze Zastupnici prilikom izlaganja,,nismo u proslom vijeku..