Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pusti ovo,svi oni zajedno kafe piju!
a i kavijar jedu...a i u kancelarijama sekretarice yebu...
@yeba.mene.drzava ...i tata bi sine !!
Novi premijer kantona dobio malo preko 3000 glasova, djeca nam se smiju Reufe cirkus hahahahahaha
Eto DF se sjetio da bude 'principijelan' nakon što je zglajzao na izborima i to ne zbog koaliranja, nego zbog nerada u proteklom mandatu, spornih poteza rukovodstva i rasula u stranci. Bibija Kerla ima problema sa zdravljem, tako da bi to mogao biti razlog odsustva. 😏
Isto vampiri, samo sisaju
Cijeli DF u KS dobio 13.483 glasa a Elmedin Konaković 19.915 glasova!Šta reći?
@kmotr reci da Semir Efendic ima više glasova od DF i Konakovica zajedno
Zbog DF-ovog toplo/hladno.. NS i SDP su ubacili SBB, NP i ostale u koaliciju. Ko ce DF vjerovati!?..
Nista ovaj df rinaka
DF je najslabija tacka ove koalicije
Sad će DF ko SBB prije 2 godine.
taj Konakovic ima pogled kao razjarena zvijer,treba ga u izolaciju
Zajebi dijalog svi su isti
Prvo nisu, pa jesu. Da li su i na koji način, odluči se novinaru...Nisu htjeli da podrže prijedlog ispred reda bošnjaka, ali su glasali kada je prijedlog prošao. Stvar shvatanja i dogovora. Prošao je prvi ispit.
Već je krenulo osipanje sestorke
Ne moze opstati "koalicija" koja se pravi NAKON izbora. Sto gospodo niste napravili koaliciju prije izbora pa izasli pred narod, nego vi koji ste osvajali po nekoliko stotina glasova, hocete da se pitate, a srbski i hrvatski nacionalisti trljaju ruke, moj Reufe...
sto prosle izbore nisu SDA I DF prije izbora napravili koaliciju
komsic je najvece dzubre
nisu smjeli glasati radi Sabine Željkove, bilo ili Dino ili ja, i ispalo Sabina, zabiće im klanfu ovi iz Sabinine stranke prvom prilikom, krklja bibija je spremna čeka samo Sabinin mig.
Nije što si pametna i imaš fakultet u Travniku (dno dna), već što je Elmedin slatkohran i voli dobru memu.