Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije lijepo ni na sliki vidjeti a kamoli uzivo jos Vatrogasac biti...oni su HEROJI definitivno...
Slici
oni su zavaljeni sa 20l vode na ledjima gase...hvala fadilu a svika koji glasaju za sda ce Bkg suditi
Za kanadere korumpirani politicari ne daju novac al kad treba njihovoj guzici ugoditi da ih grije i hladi onda daj svake godine nove Pasaate,Audije, džubrad jedna pokvarena.
Jel moram svaki dan isto govoriti Debilixu? Morate li nas na svaka dva sata izvještavati o ovome i sikirati. Gori 100 hektara od ukupno 500-600 hektara šume.
Vidil ovo ova vlast. Gdje je stala nabavka kanadera i air traktora. Il su ludi il misle samo kako će što više ukrasti dok još mogu. Nauka kaže da nema više hladnih ljeta i da će gorjeti sve više i više. Onda ih neće spasiti ograđena imanja. Sram ih bilo.
Hrvatska ima 6 kanadera i panika što nismo naruči ranije još (dolaze novi za 2 godine), a u BIH se čeka sadaka. Pa kakva je to zemlja? O čemu se radi?
Mozda Italijani i Slovenci da ostave svoje pozare za malo kasnije a da dodju nama na ispomoc jer mi smo naucili da primamo sadaku prvi
Pretpostavlja se na udar groma, gdje se vatra prosirila suhim rastinjem. Ovo se desava i kao prirodna pojava. Ali ono sto je tragicno jeste Skaka u Kataru, titule svima i svakome, a gdje je KANADER, GDJE JE OPREMA VATROGASCIMA, GDJE SU VECE PLATE HEROJIMA, GDJE JE VISE VATROGASACA ! Sram vas bilo politicki bijednici
jest grom, ja sam svjedok, u nedjelju ujutro se vidjelo kako tinja. nema šanse da čovjek ondje kroči bez izradi. a noć prije grmilo i sijevalo
Ko ovo zapali da Bog da on izgorio kao ova suma.Maloumnik
Šta će nam kanader bolje da ministar pojede i popije i za novi mandat kupi novi auto.
i alu felge
Kad vatra ne može da se ugasi onda se pali druga vatra da se zatvori krug. Tako se požar stavlja pod kontrolu. Iugoriće sve ali u kontrolisanom požaru.
Uzas. Jadne zivotinje i priroda. Trebalo bi goriti sve sto je ljudsko a ne priroda i zivotinje koje apsolutno nista nisu skrivile.
Par puta sam ucestvovao u gasenju vecih sumskih pozara i nikad se nisam bespomocnije osjecao. Jednostavno premalo mozes uraditi. Vatrogascima svaka cast, kad se rasporedjuje budzet onda su svi u fazonu: Ma nece valjda opet pozar, sto da ulazemo u nesto sto ne znamo hocel i trebati, de nam kesa za smece za dvjesto hiljada maraka.
🙏🙏🙏
Slikano digitronom
sponzor videa gorenje
Nikada nasi vatrogasci nisu ugasili nesto a da nije skroz izgorilo, pa bilo to i obicno auto. I meni je zao i stid me je sto nismo za ove situacije opremljeni. Pored vatrogasaca i obrazovanje i zdravstvo i infrastruktura i sve vezano za obicnog covjeka je katastrofa, a ko te pare krade znate.
Pojma ti nemaš koliko je samo danas požara bilo, a da se ne zna za to, jer su ugašeni na vrijeme. U medije dospije samo ono većih razmjera što se otelo kontroli. Evo ti jedan primjer, ako je auto izgorjelo u podzemnoj garaži, da nisu vatrogasci gasili izgorjela bi sva druga, pa i cijela zgrada, pa se proširilo na drugu, pa bi tako cijeli grad izgorio.