Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bradinom je belaj ljeti voziti, mogu misliti sad....
Bio je narandžasti meteoalarm i svi su bili obavješteni o nadolazećim sniježnim padavinama. Ne znam kud su krenilii po mećavi? Kad se tu još doda održavanje cesta, unaprijed su trebali znati da ih na putu čeka haos. Kako u Americi, najave mećave i sve stane. :)))))))
dobro je bice sve manje glavatih iz konjica
Eno javise da je potpuno obustavljen saobracaj preko Ivana
sta je sa ovima cisteli ista humska se ne cisti nikako
...sa lancima, i na ljetnim gumama, može se uz bardinu kroz 15-ak cm snijega...provjereno...
bolje obustava prometa neko plata
Da li voze autobusi Sarajevo-Mostar?
Pa hebem ti mat.er bolesnu i minus, pitam da li voze autobusi Sarajevo-Mostar?
@kenny a rade li telefoni? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ko ne može voziti na 3 cm snijega, vozilo isključiti i poslati na tehnički pregled i kazna 500 KM i nećete više imati ovaklvih tekstova. Na ovim vremenskim neprilikama, iskusan vozač da tehnički ispravnim automobilom i odgovarajućim gumama može preticati komotno.
Tebi treba kaznu kakvu opaliti.
pa ovaj ivan i karaula su trebali biti prioriteti