Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će 29 godina kako radim u Njemačkoj i to bi od mene bio dovoljan komentar.
I nakon 30 decenije visis na bh portalima I vjerovatno lazes sebe i nas kako ti je bolje u Njemackoj..
ja mjesečno nekad dvosedmično otvorim klix da vidim šta ima u tom brlogu i potajno se nadam da ste pameti došli ali evo i nakon 30 godina vi mantrate iste pjesme.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Potpuno pogrešno. Nama izbori uopšte ne trebaju. kod nas su izbori popis stanovništva. 30 i kusur godina svako glasa za svoje. Komšić samo potvrđuje to pravilo. Zaokružite SDA i Komšića, to kao ne bi trebalo ići jedno sa drugim, ali između DF-a i SDA nema bitne razlike, jedino što za DF ne glasa ni rodbina. Imamo visokog predstvavnika, stranu vojsku, strane sudije, što će nam izbori i šta će oni uopšet promjeniti.
Da se zakljuciti iz komentara.... osim sto je sto rat ...nista se nije promjenilo. Nema slobode nema demokratije nema ljudskih prava.Nakon trideset godina Drzava nije usposatavljena.Osim obveze glasanja agitacije propagande koja se namece ljudima koa simultana obeveza bez obaveze politike prema istim.Izbori nisu svaceni kao najveci stupanj slobode demokartije pluralizma odabira vec kao odnos snaga protivnika neprijatelja bez oruzja i rovovva.
Kod nas je svaka utakmica i svaki izbori ključni
Treba glasat za PKB (pu..te k... Bosancima)
Zato sto ce unaciti kraj SDA a vremenom i HDZa BiH i SNSDa
Je li neko zna da je išta krenulo nabolje od prošlih izbora. Naravno da nije. Drastično je krenulo sve nagore. Ovi što zagovaraju da glasaju za ove što su na vlasti, očito da žele raspad BiH. Sa osovinom SDA-DF-HDZ-SNSD sigurno idemo u raspad BiH.
Na uzorku od ovih 30 posto koji izlaze na izbore i odaberu nam vlast znas da ovdje nista dobro ne mozes ocekivati.I jos papci manipuliraju jer im malo.
u ovoj nakaradi samo Amerikanci i Englezi mogu nesto promijenit. izbori su zabava za sirotinju, i davanje mogucnosti pojedincima da obogate sebe i svoju porodicu. ama bas nista vise
Zato raja budite pametne... Inače hljeb 10 km, gorivo 15, ulje 42..... Sad ili nikad,mada men se čini sviju nas ulica zove, da ih u kontjnere uguramo na političare mislim
Ako opet ovi zeleni pobijede onda smo jedno veliko stado 🐑 NIKAD SDA!!!
Najvažnije je da se glasa za Željka Komšića, valjda je svima jasno. Ja nikad nisam glasao, sad ću
Izbori vazni kao lanjski snijeg,clanovi presjednistva nemaju nikakav veliki uticaj u zemlji,osim sto su predmet prepucavanja Muslimana i Hrvata,gledajuci u nazad sta su to zadnjih 20 godina ti clanovi promjenili na bolje ili na gore,BiH zaostaje u svako pogledu zbog korupcije,neefikasnosti sudova,oslanjanje na strance i drugih gluposti.
Vjerovatno zato što su to mediji napuhali do neba. Ko god dobije izbore NIŠTA SE SPEKTAKULARNO NEĆE DESITI !!!
Koja je fajda od izbora kod nas kada se rezultati istih nikada ne implementiraju ?? Rezultati izbora od prije 4 godine nikada nisu implementirani! Novalić premijer 8 godina, 4 godine redovnog mandata plus 4 godine u tehničkom mandatu, a biće ih izgleda još.. 🤣
Pa možda i dođe do promjene u Bošnjaka, ali kako je sistem takav da se vlast formira etnički, ko god dobije u Bošnjaka formirat će vlast sa Dodikom i Čovićev. Što znači da suštinske promjene i ne može biti. Što opet znači da su izbori bitni samo onima koji misle zgrabiti fotelju i pare.
To ako su važni Komšiću ne znači da su važni svima.