Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tenderi ramo isak stima svojima, Shot iz Zenice laganini malo li im je
pustite neka ljudi nabave uniforme a ne gologuzi da hodaju uvijek ce biti nezadovoljnih ponudjaca i onih koji se zale na tendere firme do sada smece isporucivali a kada se napravio pravilnik kako treba, njima sad smeta jer ne mogu smece prodati
Zašto ne naprave strukirane uniforme kao NYPD.?
Štima se tender Čančar Fahrudinu i firmi Zenko iz Zenice. To svi znaju
tako nam drzava funkcionise, niti jedna vlada ne vodi politiku nego klasicni pojedinci kojima se montiraju procesi u obliku koncesija tendera i sl... recimo informacije radi bpk vodi oligarhija plina sa pala. za ostale kantone ne znam
ZDK all is in
Najveća greška je što te uniforme nisu prilagođene za terena. Policijske uniforme su paradne uniforme, nisu radne (niti taktičke) uniforme koje trebaju policajcima svaki dan. Najveća greška je što ne nose prsluke na koje se može nakačiti svašta. Valjda bi trebalo da policajac ima i bateriju, prvu pomoć, rukavice za dokaze, razne papirologije, vezice i još milion stvari na uniformi, a ne da traži po torbama i autu.
Pa s obzirom da se kod nase policije sve svodi na saobracajne prekrsaje, osim papira i olovke im nista ne treba...
Sta ce kraljevska kruna na policijskim obiljezjima pa nismo kraljevina vec demokratska drzava. Pa jeste li vi svjesni svioje nesvjesti.
Znate li da su u Francuskoj jos od 1789 (od revolucije) sva kraljevska obiljezija - ZABRANJENA.
treba vidit sa ramom on je nabavljao uniforme preko svojih nekih kanala...sve to treba istrazit