Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabraniti ulazak u BiH
User to je isto ko da kazes ulazim u svoju sobu, ali ne i u kuću 😂
neka dodje neka se isplače
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Osigurava on sam sebe sa kišobranom
@Dylan666Dog nek iscenira pi..usti, ta nema odgovornih iz BiH organa jer evo nisu ih uključili nisu odgovorni.
Vidi te vi koji su ovo bolesnici, majko moja. Kosovo jos davno izgubili gdje su medjusobno jedan drugom noz u ledja zabadali, isto nakon toliko godina na isti nacin izdajom izgubili i u Hrvatskoj, i to slave kao pobjede. Tako ce se desiti isto i u Bosni i Hercegovini, izdajom ce i ovo sto imaju izgubiti.
Niko to ne slavi, nego se obilježava. Da li se u Potočarima nešto slavi? Od svih u ratovima na području SFRJ, samo su Bošnjaci ratovali i međusobno. Tako da što se tiče izdaje i noža u leđa...
Pa ako je tako, netreba nam nikako taj nositelj kišobrana sa Jevrejskog groblja!
aleksandre sine hajde ustani moraš ići u predor u posetu.... :)
Jel to onaj sto maše iz autobusa a nigdje nikoga pored puta?
Klix lozionicari, gdje je demant DKPT na ovu informaciju. Nije istina da nece osiguravati i da nije ispostovana procedura. Zar bas svaki dan treba loziti mase
Neće u gofno niko dirati... Jer smrdi....
Morali dići kredit da dočekaju Vučića. BANJALUKA 02.08.2023. / 13:24– Rs zadužila se danas na berzi emisijom dugoročnih obveznica za novih 35 miliona maraka. Rs se zadužila po kamatnoj stopi od 6,1 odsto, a rok dospijeća obveznica je pet godina. U zdravlju ih potrošili.
treba ih samo medijski ignorisati
"Nema sumnje da iza ovakve odluke stoje zvaničnici RS-a koji očito ne žele da pripadnici državne agencije obavljaju poslove na teritoriji entiteta RS." Sad su oni kao ose, a to nije loše jer djeluju dezorijentisano i prave greške u koracima. Ni Vučić ni Dodik ni na koji način ne mogu napraviti od entiteta državu. To je vraćanje na '92. i rušenje Daytona, a ako nemamo dejtonskog ustava onda moramo imati neki koji ne podrazumijeva više entitete i kantone.
NIKO OD PRAVIH PATRIOTA I BISNJAKA SA NJIM SE NE BI TREBAO SADTATI JER RAZARA DRZAVU, OVO JE RAZOR DRZAVNE INSTITUCIJE
Lose informacije
Drzavni udar susjedne Srbije na BiH institucije
Pa koji mu djavo daju osiguranje u FBiH? Pripadnici policije RS-a ne mogu to raditi na teritoriji FBiH, trebalo ga pustiti da sam luta ili da uopce ne dolazi. Koji ce K....u svakom slucaju u BIH.
Treba ga uhapsiti na granici i kraj price-.
Kakav skandal podrzavam odluku DKPT-a