Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan cetverosjed za mog bakiraa
Olimpijske planine jos uvijek nisu dobile svoj izgled sa Olimpijade 36 godina proslo SDA nikad nista nije uradila da se to renovira. O bob stazi na Trebevicu da ne pricam.
Tako i kiosk nije u funkciji placen 250 000 KM. Midhat Hubijar mozda zna odgovor.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mora to tako kad ti u u svim institucijama sjede podobni, a ne sposobni ili pak skolovani ali sa tamo nekim zvanjem a tu je jer nema posla u bransi.
@mechanic1996 Brate ovo da dovedes onog seljaka sto cuva ovce, da nema dana skole ne bi napravio. To vise ima sa tim sto su oni nesposobni, retardnirani nemaju mozga itd.
Zašto ne pišete o fekalijama sa Bjelašnice koje Sarajlije piju?
Suplja, a sto ljeti ne radi.
@Kvalertak85 Zato što se "neko" uselio uzgradu gdje je bila stanica, restoran odnosno start za spust.
Noooroood znoooooo!
Postavljanje četverosjeda od izlaza kolijevke do početka lifta heliodrom je isto tako besmisleno. Šta će se dobiti sa tim?? Opet gužva na K1 da dodješ do četverosjeda i da skijaš na stazi dužine ni 300-400 metara. I zašto štediti vladu i pristati opet na neku improvizaciju. Treba javno reći ko je kriv za trošenje 3.5 miliona KM poreznih obveznika i taj neko treba odgovarati. Zadužit se i taj četverosjed napravit dužim i boljim da pokrije dužinu kao šestosjed.
Kad je urađeno naopako 2016. gdine, isti ovaj spasilac Kifla je bio vladajuća alfa i omega....da je tad znao, uradio bi kako treba.
zato što sarajlije upravljaju njim,a čim sarajlije upravljaju,popišaj to
Lopov Hubijar i SDA Novi Grad Sarajevo koja ga je postavila na direktorsku poziciju ZOI'84.
Treba neko da odgpvara!!! Ovo je kao i KIOSK od 250 miljki!! Uzeli a ne radi?!?! Ne moze?!? Ma kakii ekvivalent je ventilatorima ELENINIM!
Zato Sto Sam Ti Verovala Slepo
@DunjaluckiBayraktar2 pljuc pluc pljuc.Koliko je CDA ukrala i profuckala, toliko ste Vi botovi ekvivalent i produzena ruka, koju NIKADA ne smijemo ZABORAVITI! Kada sve rokne, predlazem da vas sve pronadjemo i javno optuzimo! I tebe i Bulevara i sve redom! Ima bar po jedan krimikoment na cemu ce se podici njaka optuzba.Cafire be redy!
pa ne kontam što se neko pravio pametan i eksperimentisao kada je neko mnogo pametniji napravio način kako da radi prevoz međustanica-vrh, ako je iole lijepo vrijeme trosjed na vrh je radio i samo tako je mogao raditi, da su pitali bilo kog skijaša, reko bi im da ne može to se tako napraviti, presmiješno je!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nije bilo dostatnih sredstava pa se nije mogao slusati glas struke!!!! Jeli ovo moguce!!
@virusSDP Proguglaj malo ko je tada bio direktor ZOI 84
Montirali žičaru ofrlje, pa šta ima veze, tako će odgovorni dva puta biti plaćeni umjesto jednom, recept za pljačku je upalio
IMT