Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....ali Buriću, Tomaž uvijek šuti
Zašto ne treba vjerovati džidžikovačkim pjandurama?
Ma pederi holadsni su krivi nema taj pojma
A meni je najteži žanr predgovor knjizi jednog osuđenog kriminalca... Buriću, šupčinu, kako si mogao napisati predgovor Ognjenu Šimiću?!
Zašto ne treba vjerovati generalskim tvrdnjama i memoarima? Zato sto je to sve gola stoka koja je samo radila za svoju guzicu. Uglavnom su bili niko i nista prije rata pa im se svidjela moc, vlast i lova. Sad se valja pravdati i staviti kakve vece ideale ispred izgubljenih vojnickih zivota ili ispred pokradenog imetka.
U principu dobar tekst,osim onoga dijela da su holanske UN vojnike,Srbi zarobili i vezali zicom.Naprotiv,zajedno su pili rakiju i razmjenjivali poklone i tako poslavili pad Srebrenice i buduci genocid
ne mogu da shvatim da iko normalan moze da brani Nasera Orica i njegove dzihad ratnike i da ih proglasava zrtvama KO NISU PUSKU NIJE I NE MOZE BITI CIVIL!!!