Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako u svoj tor! Ovaj narod nista bolje nije ni zasluzio, osim tora i bodljikave zice!
@OsmanIztarcina ... formiranje vlasti u bih nema nikakvih dodirni tački sa anp i stranim alijansama poput nato-pakta ili ruskog saveza, sa uređenjem naše države bih, a kamo li nekim ključnim problemima koje ovaj portal navodi.
Sta znaci totalna blokada? Pa nece ponovo barikade pravit. Daj ne kenjajte vise i ne zastrasujte narod. I vi politicari i vi novinari. Samo da vam je bombasticne naslove koji podizu gledanost.
misliš citanost
@klixonja2 boga ti?????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako su ga predstavili Bakir i Sejdo. Milorad nije.
formiranje vlasti u bih nema nikakvih dodirni tački sa anp i stranim alijansama poput nato-pakta ili ruskog saveza, sa uređenjem naše države bih, a kamo li nekim ključnim problemima koje ovaj portal navodi.
Odlicno samo nas uvlacite dublje u krizu BiH je vec 8 mjeseci u recesiji samo sto to niko neprica, jos jednva ovakva kriza ce biti samo jos veci poticaj za napustanje BiH svih 3 j... konstituvnih naroda a vi koji ostanete ovde cete pokrepati u vlastitim govni.... koje ste zami izasra.... POZDRAV IZ OSLA !!!
nije trebao potpisivati ako nije na papiru, ovako realno krme je u pravu i sve mu ide u korist
Tri MULJATORA !!! To su vrline političara koje NAROD BiH na izborima podržava !!!
svaki put kad spomenete ANP umre mali panda, a pod mali panda mislim na zadnje trunke nade za zivot u Bosni
svaki put kad spomenete ANP umre mali panda, a pod mali panda mislim na zadnje trunke nade za zivot u Bosni
Svaka čast našem Bakiru valja se boriti sa ovom stokom!!!!!
Bitno je fotelje rasporediti. Kao sto rece Srdjan Puhalo, sto bi neko sa platom od 5000 KM mijenjao stanje. Njima se u EU i NATO svakako ne ide.
Ne popustati manjini ni u kom slučaju.Kad su crnogorci i makedonci odhebali velikosrpsku stoku,braća po vjeri odhebaćemo i mi.Druge nema.
Normalnim ljudima u BiH je stalo do članstva u NATO jer susjedi i komšije nikako ne miruju. Poučeni iskustvom sa kraja '90, kad su BiH htjeli raskomadati i jedni i drugi, sa aspekta mira i sigurnosti, članstvo u NATO je najviši prioritet jer sa njim umiru bolesne želje i nade uperene prema teritoriji naše zemlje. Krvavo smo platili cjelovitu BiH, a samo je NATO garancija njenog opstanka. Samo neprijateljima BiH ne treba ovo članstvo!
@petarpetrovic Kao što sam i mislio, neprijatelji se prijavljuju... za sada 1:4 što ne predstvlja pravi odnos. Više je normalnih, ali je Klix pun onih drugih.
@petarpetrovic ,,"cjelovitost BiH",,,hahahahahah,,,pa da je "cjelovita" kako kažeš,,odavno bi vi bili u NATO-u ili priznali među prvima Kosovo na primer,,daleko ste vi od "cjelovitosti",,,to što ti veruješ da je tako,,to je samo tvoja pusta mašta i ništa više
Već sam rekla da je svoj četvorici trebao papir da na miru odu na odmor, da ih niko ne mori mjesec dana. Osim toga Wigemark treba da na kraju misije pokaže da je kao nešto postigao. Ublehe, kao i obično!
Koja slika naseg Cove, Bake i Dodila.
Kako se složno drže za ruke milina ih vidjeti... Nijedna mafija na svijetu nije postigla što su oni utopija država po mjeri lopova....
Zasto je tako predstavljeno? Pa to je standardna igra politicara, igra zamazivanja ociju javnosti, sktatanje paznje, izmisljanje laznih problema, izmisljanje laznih rjesenja, laznih podataka... a sve u svrhu odrzanja na vlasti.