Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem zasto se dize halabuka oko ovog pitanja...sve stranke u parlamentu imaju pravo, ali i obavezu da kazu sta misle o radu predsjedavajuceg Vijeca mininstara...ako oni kazu da ne radi dobro onda se to treba prihvatiti kao stav parlamenta, a ne smisljati teorije zavjere...Denise, oprosti :)
@HVOhrhb Prije će doći svi saudijski muslimani u Bosnu i Hercegovinu jer već se masovno doseljavaju
@HVOhrhb Treba vama Hvoovcama hebat mater u usta. Stoko bolesna
Zvizdić pada ako HDZ BiH bude protiv, što ne bi bilo ni neko pretjerano čudo s obzirom da SDA opstruira donošenje izmjena i dopuna Izbornog zakona koji garantira Hrvatima da im Bošnjaci neće ubuduće moći birati predsjednika, parlamentarce i ostale dužnosnike. Jasno je da padanjem Zvizdića pada i predizborna kampanja SDA koja je već uveliko počela.
Vidi ovog ratnog dezertera, sta on sere!!!
🚿 kad ga vidim ko da me oblije hladan tuš
Razlog napada Fahre lezi u tome sto mu je najvjerovatnije Zvizdic protivnik za fotelju. AKO BIRAMO MANJE ZLO, ONDA IPAK NEKA TO BUDE ONAJ OBRAZOVANIJI. UZASNO je sto su svi losi ministri osim Mektica i SAROVICA. To su gospoda. A ZNAMO DA JE FAHRO PROSLI PUT GLASAO ZA SMJENU ISTIH.
Cuj koja je poenta,pa poenta da scepo samo radi svoj poso,pravi sto veci nered i zavadja narod...
sranje
Zvizdicu odlazi, nesposoban si! nemoj više ovaj narod zavaravati lažima, a ovi kvazi novinari s klixa u sluzbi politicara uvijek ce smišljati neke teorije zavjere, po ovome citava nam je vlast prosipanje demagogije!!
Prevede li se sta za EU upitnik, bit ce nismo imali vremena, gasili pozar ...
Na toj poziciji po dogovoru konstitutivnih naroda treba biti Bošnjak. E sad,da li je Kurta ili Murta potpuno je nevažno.. Zašto Srbi i Hrvati uopšte razgovaraju o tome?
ERVINE MUŠINOVIĆU,SDA-OV PLAČENIĆE,SJETIM TI SE UŽI DALJE FAMILIJE,BEM TI SVE KRIMINALNO KAO I TVOM POGLAVICI IZMETBEGOVIĆU!!
ouuuu....što ga Klix šuknu Fahri
@ZIKOrobija haha otprilike ste tu negdje SDA-SBB...6 lajkova - 7 hejtova...nabijem vas i jedne i druge
Niste potpisali ko iz SDA je pisao ovaj tekst ‼️❓🤦🏻‍♂️
Zato sto se blize izbore, uvjek se pred izbore pocnu prepucat preko medija, da bi se ovce grupisale, a zvidicu ce se poslije izbora povuci u privatni biznis a ridjobradog ce sigurno pokusat zamjenit naćalnik efendic.
Kao da se nastavnik likovnog sa diplomom iz Podgorice, i to je zavrsio sa skoro najnizim prosjekom, razumije u sistem funkcionisanja drzave. Njemu se sada najvaznije sacuvati od optuznica za ubistva i kriminal i sacuvati svoje na sumnjivi nacin steceno bogatstvo. Da mu politika i narod sluze za to je dokazao time sto je ponizio tolike glasace cije je povjerenje dobio pricom protiv SDA i o tome kako se sa SDA ne smje koalirati, a onda prvom prilikom prigrabio vlast praveci koaliciju sa SDA.
Fahrudin Radoncic je veliko zlo za Bosnjake i samo je jos jednom pokazao kakav je spletkaros. Jedva cekam izbore 2018. da ovog arogantnog, iskompleksiranog strumfa sa porijeklom iz Crne Gore posaljemo na smece historije.
@ferhat_80 Zašto pravosuđe ne ispita ovog Šošona najbogatijeg građanina u BiH kako je došao do ove imovine za vrijeme boravka u BiH za samo 15 god.