Policijski grb u krvavim rukama
0
Zašto je Jovica Mirosavljević suspendiran iz SIPA-e
Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebo mamu, kolko ih je jos takvih..
joooooo državo... u SIPA-i nam sve četnnici i srpskopravoslavni ratni zločinci kako u SIPA-i tako siguran sam i drugim organima države......nije ni čudo što u logoru u ulici Draže MIhajlovića sjede bivši borci Armije BiH Ebu Hamza i ostali...pu je.b.em ti ovakvu državu !
Kada sam pokušao naći fotografiju,osim ove koja je objaljena u medijima,ništa.Pokušao sam sa biografijom,opet ništa.Ukratko ni za njega ni za Gorana Zupca ništa ne može da se nađe iz perioda agresije na BiH. Postoje neki napisi i većinom nagađanja. Za ovoga se tvrdi da je bio učenik polisijske akademije na Vrcama i da je prvi prešao Karišiku. Za Zupca tvrde da je na Ilidži ubio jednog Bošnjaka isprobavajući pištolj. Ali kao što rekoh,ni jedne fotografije ni jednog dokumenta.ništa na intrnetu. Kao iz onih američkih filmova kada CIA nekoga krije pa svi podatci nestanu.
0 TURCI... Kako su vam se zvali pradedovi?! JOVAN, MILAN, DRAGAN... Da nije nas ne bi bilo ni specijalaca jer ste vi kaznjeni od Boga sto ste prodali veru pa ste i nesposobni za sve! JOVICE CARE INDjIJA TE CEKA NA MOTORIJADI, BICES POCASNI GOST!
cuj imao je 15 godina, pa imao je i onaj sto poginu isto
Pa zasto se ne javi Jovice, da nam ti kazes svoju stranu price i jel to moguće pa sa njima si spavao u sobi ?????????????????????????????????????????
mislim da bi se morali javit svi i reci sva imena, pa nije jovica jedini srbin ima njiha jos u sipi
ooooooooooooooooooooo
MRTAV SVAT NASRED CARSIJE SMRDI!!!
Zar onaj ministar Sadovic nije priznao da je bio u kampu terorista na pogorelici i nije mu smetalo da bude ministar?
U sipi cuo sam ima masa policajaca iz Jahorinskog odreda policije koji su bili u Srebrenici neznam sto vas cudi i ovaj tu i kod prijema komisijskog svi su rekli da su bili policajci u tom odredu i primili su ih eto kako to ide
Milosavljevic je mali C-etnik Drndik je veliki, ogromni, na n-tu potenciju (bilo koji \"n\" je maljenki) veliki C-etnik i sta?
Kadrovska služba je znala za to sigurno, nije do ovog lika on je sve dokumente donio prilikom prijema, pa čak i ove slike, koji retardi, zna li mi neko reci sto se desilo u zapadnoj krajini, zasto bošnjački narod gore priznaje samo Fikreta Abdića, pamćenje me nešto ne služi.
Koje jajare su ovi čets, za siću rade u Alijinoj policiji i hvataju serbske heroje.
ŽAO MI RAME PRIMI GA PRAV ZDRAV
dreba ovakvih ljudi u ovim ustanovama tako da se nasi muslimancici imaju za sta ljutiti hahahah.... a ko se ljuti uvali mu ce.tnik kruti....
Ima li u SIPI kadrovska koja provjeri sve o svakom uposleniku, pa kako su ga uopće i zaposlili????? SRAMOTNO.