Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad pročitam ove komentare dođe mi da se bacim pod voz, i ništavilo je bolje od ovih ljudi.
Ako si u BiH, onda je i bacanje pod voz patnja. Em su rijetki, pa ih dugo čekaš, em su spori, pa moraš ponoviti barem jednom.
kakav genocid u bh.da su srbi pobili sve zene,decu,starce itd prvi mi srbi kleknuli i molili za oprost.ali nisu nego ih potrpali u buseve i via tuzla.znaci resili da pobijemo sve u srebrenici a u zepi vecina presla u srbiju pa u druge bogate zemlje.ovaj hemon ozenio crnkinju pa ga brinu trampovi zakoni.ne nego treba tramp da pusti 50 miliona latinosa,arapa,afrikanaca,azijata u usa i sa 10000 ubistava da skoce na 30000 godisnje.nije ovo 1918 sad se sve robotizuje.nisu ista vremena
i u tim vremenima pre 1861g svi robovi sa severa su prodati na jug pa onda sever napao jug zbog ropstva.veze nema.sever je hteo da podcini jug jer njih su administrativno podelili britanci i juzne drzave su bile drzave za sebe.pa kad su i oslobodili ropstva crnce nisu znali sta ce snjima jer su smatrali da ih ima previse pa osnovali liberiju gde su naseljavali crnce iz amerike
Je li vas to sad uče u školama? Da ste pomagali bosanskim izbjeglicama da prebjegnu, a da su ostali izginuli slučajno?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ugrozava li tebe poturice i tvoju suprugu iz namibije nikad manja nezaposlenost i rast ekonomije u sad.tramp dobija i sledece izbore opusteno.ja sam mislio da ce malo relaksirati odnose usa rusija a on trazi 2% bdp od svih clanica.alb ili cg da daju 2%bdp za nato.propali bi.to ne moze ni italija.napustio kjoto sporazum itd debilno ali za usa je dobar.pa ne moze ceo meksiko i 5 miliona arapa da se preseli u usa.napada kinu jer kina postaje prva sila za 20g.
Čudi me da te pored takve stručnosti i promućurnosti Tramp do sad nije pozvao u svoje redove, s kupa s čelnicima Vlade RS-a.
@Miles Dyson ma samo kad su tvoji promocurni pa vam promocurno obecase 1992g da cete jesti zlatnim kasikama i da stize veliki top iz stambola sa kojim cete da gadjate beograd.pa promocurno odbise kutljijerov plan a prihvatise dejton koji je gori za vas.samo sto je od kutljijera do dejtona proslo 3g i poginulo 67000 muslimana a vi nabijeni na severu fbh.bihac ce da vam uzmu arapi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Trebao bi zbog ovih bljuvotina u prdekanu... Ako je USA stvarno demokratska.
Najmanje je bitan Bennon. Kako je on lijepo opisao da s cetnicima ne treba uopste komunicirati ni davati im paznju...pa citajte to novinari malo izmedju redova...i primjenjujte...svima ce nam biti bolje..
stiv benon kao trampov savjetnik je napadnut u sred amerike od jednog bosnjaka i muslimana da je fasista...amerikanci neka se dobro zapitaju koga pustaju u ameriku...zamisli pustis ga u svoju kucu i on bi da ti odrezuje kako ces da zivis...za koga da glasas i jos da te nazove fasistom..da li sad shvatate zasto amerikanci glasaju za prampa....svakave usi sebi dozvoljavaju da drugima djele lekcije...
@SerbskyOganj Ne sekiraj se ti za starog Muslimana Aleksandra, dao je on doprinos americkoj kulturi sto ti neces za 100 zivota postici. Uhvati se sjekire i mrs u sumu gdje ti je i mjesto.
@Brus Lee... jah...a sad ce tramp i benon pitati ko je ovaj i odakle je...sta mislis kad kazu trampu da je probosnjak iz bih?....aaaahihihihiihihihihiiiii...ima da vam ameri zavrcu jaja na sred cela....:)))...salu na stranu...vjerujem da prvo sto ce tramp uraditi je objava cija arhive gdje se vidi kako su klinton i alija organizovali srebrenicu....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)