Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto hoce da nas pozitivno iznenade, ..I ja vjerujem da je sve u tom dokumentu u interesu gradjana BiH....al' u kur.cu
pa kriju koliko ce se zaduziti,tj nase unucice. njihova ekonomija je veresija koje ce placati građani koji ce se roditi za 40 god
ma sve je u novom zakonu o radu tj zakonu o robovlasnicima isti dan bi bili protesti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kriju zato što su prodali sve i uvalili nas u dužničko ropstvo!
Tesko da ce biti rat,jer Zutalj sa Poljinar ni u snu se nije mogo' nadati vili sa bazenom a ni bolnici koju mu zena posjeduje,Drzavnu naravno!
Pasce kad MMF odluci,jer kasikar ima armiju uhljeba,a sto se rata tice,o tome govora nema.Jer sta je ova bagra imala prije rata osim opanaka?Veliki im je ulog u pitanju da bi rusili svoje carstvo oteto od naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidio sam dokument ..Jao si ga vama koji ste na budžetu i koji ništa osim ispijanja kafa ne znate da radite. Smanjenje plaća za 30%, privatizacija svih resursa, nešto kao Rusija 90-ih godina ... Ljudi, ako imate kakvu zemlju da se može obrađivati ,obrađujte ako ne znate dajte nekome ko zna ili neka vas nauči, ako imate pare u banci kupitite nekretnine ili zlato. Ljekari,programeri povežite se s ljudima u Njemačkoj ili Irskoj i idite i radite. Ovaj naroda će upasti u spiralu bijede i pljačke kakva nije viđena 20 godina,samo oni koji stalno uče i prilagođavaju se će opstati.Imate i treće, najradikalnije rješenje, "kuka u motika", srušite bre sve ovo,mislim na političare, smanjite parlamente i administraciju ,samo dokazano stručni operativci a ne politički uhljebi i šljam. Ako vam je i to "neugodno", snađite se sami.Nema više priče i jalovog laprdanja niste svjesni šta vam oni pripremaju kao ovce ste,bez znanja i vještina da preživite i najgore potpuno ste neupućeni
Ne može se FBiH odreći svojih energetskih potencijala i neovisnosti", kazao je Đonlagić. Šta radite vi iz DF-a, sada, kao opozicija? Ostavite se pametovanja tipa NS. Imate sve adute u Parlamentu da oborite sve što je na štetu naroda!
Željka, Denis i Fadil, zapamtite, trojka koja će pokušati da Bosnu odvede skroz na skroz u desno, finansijsku ovisnost od privatnih banaka sa Istoka i na kraju u nacional, klerofašizam! Narode zabrinite se! Ova dva letnja mjeseca su odlučujuća!
Prodaju telecom i/ili elektrodistribuciju. Samo to je jos i ostalo ....
Pa agendu su uglavnom pravili stranci i rekli im da sute...
Zato sto gospoda gled kako da se oni ugrade u tu agendu tj. kako da oni pohašaju dio kolaca od onog sto je predvidjeno npr. kako da uzmu pare od privatizacije
ma garant orgijali perverznjaci stari, pa se vade na priču o reformama :S
Jedino je izvjesno da smo tom agendom definitivno jebali čvorka.
To sve puca od kvaliteta unutra. Boje se da komsije ne prepisu pa da nas nadmase.
Gl'aj u Zvizdića mamojebačkog pogleda.
Sta se cudis,takav pogled mongoloidi imaju.
Zvizdić je za svoje godine zgodan, pricaj ti sta hoces.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PPustite ljude da rade. Oni nam samo žele dobro.
Mislis utjerat',a zlo iz nas istjerat?
neka privatizuju, ni iz dzepa ni u dzep
Bosna ima vodu,ima BH telekom i ima elektroprivredu,to mora ici na bubanj,samo je pitanje kad
Bosna nema naftu ali zato ima vodu i ona je svijetskim hoštoplerima interesantna samo dok joj to ne uzmu.Već duže vrijeme ovi lešinari pokušavaju u toj svojoj nakani i zbog svoje nekooperativnosti iz igre su izbačeni Hare i Zlaja a ubačeni šćepo i sramni ljiljan!!!
šečić-šupak šupak,gdje se nalaze te naše bušotine nafte i koliki je njen izvoz?
šupak,što se prosipaš?, .................... i nešto si nervozan:))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Toliko je dobar plan da im se ne isplati da negdje procuri i da ga neko onda primjeni pa se obogati.