Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A odakle Boooookiru vila na Poljinama? Od plate? Ma hajte molim vas...
Razlog više za osnivanjem Bošnjačke Nacionalne države Republike Bosne i Hercegovine!
Pa jel mozete ovce da shvatite zasto se pravi ovaj cirkus sa simulacijom rata, nego da oni koji godinama kradu ovaj narod, ponovo osvoje izbore i nastave ga krasti. Pa koji covjek sa bar dva grama mozga vjeruje da Dodik pored NATO-a, koji je u Bosni moze srusit ovu drzavu, osim ako mu NATO dozvoli. Ali izdajnik Nermin Niksic ce izgleda u Bakirovu novu patriotsku kolonu, da brani Bosnu, to jest SDA, koja je na konopcima, i da omoguci Bakiru da ponovo pobdjedi za clana Predsjednistva.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vozi se u mercedesu . Zar nije uveo sankcije Nijemcima . Treba da se sada vozi u Ladi .
Ne smeta samo Miletu ! Smeta i bakiru sjetite se šta se desilo kada Fadila lišiše slobode ,zbog 10.5 miliona ??? Udar na Bošnjake ,e bgm klixe ja se nisam osjećao udarenim ! Čak sam se osjećao sretnim ,mislio sam hvala bogu krenuli čistit smece!
MILOKRAD
MILOKRAD
da li uopste postoji sud koji može suditi dodika
Čuj zašto mu smeta, pa svima im smeta ako ločnu da čeprkaju po njihovoj imovinisamo se pitamo do kada će im to prolaziti a da ne odgovaraju i u zatvoru završe, nevjerovatno
Samo ih sve zaganjati za korupciju i kriminal, to je rjesenje za sve nas
Kad bi svako prestao braniti svoje lopove bih bi procvjetala
Provjeriti odkud mu 750 000 eura i oduzeti mu vilu , ako nema porijekll tih para !!!!! On nezna uopste sta mu se sprema. Budala udario na Njemacku i Englesku ???? Svasta !
Eh moj Dodo, stigose ti grijesi i lopovluci na naplatu. Ne bih ti bio na mjestu za sve vile i posjede sto ih imas. Pa unuci ce ti citati ovakve clanke i skontati da im je djed cisti kriminalac. Tuzno za tu djecu.
Može li proći i jedan jedini dan bez dotičnog, hajde da kažem gospodina, u naslovu članka- aman ljudi! 😵🤢🤮
Nadam se da se neće izvući iz ovoga
Hocemo njegocu zenu za predsjednicu
Sve mi to znamo, a tužilaštvo zna puno više! Kao što jedan reče: JAA,i?
Haj'mo sad nacionalisti :srbi branite Dodika i recite ako je krao krao je od vas,Bosnjaci branite vi Izetbegovica i komplet sda i recite ako su krali oni su to krali za vaše dobro a hrvati vi branite Covica i hdz i recite ako je mogao tok rijeke da promjeni da bi napravio svoju vilu onda moze on sve i to sto krade to je za vaše dobro..jadni vi i vas nacionalizam!!