Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma fuuj.... do podne u sudu od podne vodi drzavu. I koliko su oni slijepi za dunjalukom to im je normalno. Medutim KAKAV NAROD TAKAV I VODJA...vjerovatno smo to i zasluzili
Stvarno je neko toliko glup da pomisli da će ova gnjida bit osudjena? Pa ovo je zemlja lopovluka
HDZ ne povlaci nista mudro, to sto sad udaraju ljudi po SDA ne znaci da je neka druga stranka sigurna
Nestaju Akobogda Insallah,familiji Causesku zelim Rumunski scenario da im narod presudi AMIN☝️☝️☝️
Kad vidim ovo SDA HDZ SNSD i ostatak pozli mi
Ovdje inat politiku vodi jedino "trojka", niko drugi. A iz čitavog teksta se može zaključiti samo da SDA ništa nije slagala kada je izbacila slogan "Snažna SDA, jaka BiH". BiH nikad nije slabija bila kao što je sad, a ni SDA nikad nije bila napadnuta sa svih strana kao sad. Međutim, ova politika koju vodi "trojka" u tihoj koordinaciji sa HDZ, SBB i SNSD vodi prema buđenju inata kod većinskog naroda, što će rezultirati povratkom podrške prema SDA.
Ma nema od ovoga ništa. Razvlačiće suđenje 100 godina. U međuvremenu će se javiti još 150 svjedoka
Oni nemaju sta refresovati samo kriminal pa 30 godina kradu.
Nemojte mi samo šugavi sbb spominjati samo su oni gori od sda!
Je l' ovo el-Bake sam sebi nosi kišobran? Kako su ovo dopustile tone njegovih ''obožavatelja''?
Cuj refresovanje. Zar nije moglo osvjezavanje
Sda hvata bosnje pricom da se protiv Bosne vodi hibridni rat i Sanu ideologija! Da, mi to dobro znamo. Ali znamo i to da aktuelna koruptivna i lopovska bosnjacka politika nije u stanju da se odbrani od hibridnog rata zato sto narod/gradjani su vise siti vaseg kriminala i zuluma. Ako i dodje do necega to mora biti oslobadjanje od unutrasnjeg zuluma i munafika.
-Bakire, pismo ili glava? -Pismo -Sad ćemo te j....
kako sad ovo odjednom, zar bošnje nisu govorile da je u istim tim vakcinama koje sada traze i preklinju za njih, da je u njima ugrađen čip od strane bila gejca? hahahahaha Bošnje su čudo, zatucani i smrdljivi narod
Radi njihovih interesa i diletantske politike je nestalo 100 000 bosnjaka
Zbog cega se Ivermectin - lijek za koji evo vec postoje desetine i desetine naucnih clanaka - da smanjuje smrtnost od SARS-COV-2 virusa - i dalje bar ne da kao opcija bolnickim pacijentima da im se pokusa spasiti zivot?? Do kada ce vise biti ovolika cenzura ???
Interes naroda BiH i životno opredijeljenje mora biti hajka na SDA seljadiju i retardiju, ganjat ih i trijebit kako u BiH tako i van BiH!!!
Dok oni micu u drzavi srece biti nece.