Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje je pitanje, da li ce se telekom operateri malo ugledati na zapad kad je ponuda u pitanju. Zivimo u 21. stoljecu gdje nemas mogucnost dovoljne kolicine internet prometa na mjesecnoj bazi za neku prihvatljivu cijenu ili gdje ze mobilni uredjaj kod njih ispadne skuplje nego u slobodnoj prodaji.
moze cim one sto rade na trafici dobiju status pripadnika unutrasnjih poslova pa da mogu legitimisati narod ?
BH Telekom i fajront
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Al će to nekoga spriječiti da dođe do SIM kartice🤔
@Hipokrit2 nece, al ce pomoc policiji da znaju kome pokucat na vrata kad se dojavi bomba u skoli ili negdje iz zajebancije, ili takve slicne situacije
trenutno na piku ima na hiljade kartica koje se prodaju...da ovo i uvedu neko ko je hoce zloupotrijebiti...kupit ce karticu i neki stari mobitel...i obavit ce samo jedan poziv...npr. bomba u predsjednistvu...i bacit ce mobitel u rijeku...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
Nema nikakve osnove da trafikantica traži ličnu
Bilo je inicijativa ali nisu prošle kao ni druge koje su dobre i pozitivne za borbu protiv korupcije, kriminala itd. Za ove koji komentarisu da ti ništa ne znači, znaci itekako, ostaviti rok od nekoliko mjeseci da se sve postojeće sim registruju ili se blokiraju, i onda uvesti da se moze samo kupiti uz ime i prezime isl. Samim tim riješeno je, preventivno, 30% krininala. Ovako kupiš karticu i mobitel za deset KM, uradiš kriminal neki I baciš sve to, uništiš.
Ako neko nije skontao kartica je manje više besplatna, samo kao da ste platili kredit/bonus onaj što dođe na njoj. Sviđaju mi se ponude 1 dan 30 GB 2 KM u bhtelecom, i 1 dan 20 GB i 3 dana 30 GB 3 KM u mtel. Ali kad bismo imali nešto isplativo na mjesečnoj bazi.
Mozda da i novinare kao u kini kontrolisemo. Kad vec predlazete da se na kinu ugledamo
De istrazite koji to operater nudi 500 MB mobilnog interneta za 1 KM. hahahahahahaga
...treba to uvesti obavezno pa da nam i ovi po trafikama mogu uzimati licne podatke,lakse ce se krasti glasovi na izborima...cudi me da se prije nisu tog sjetili,ali evo dobre ideje.
"Počinitelj tako ima teško neuhvatljiv alat za opasne radnje." Ne znam razumiju li ovi novinari ovu rečenicu?
Da se ne mogu politicari pratiti kada ugovaraju tendere, nabavku raspiratora, javasluk sa javnim novcem, i druge nacine pranja para.
Nek mogu migranti bez dokumenata hodati slobodno po zemlji ubit zaklati druge migrante Bihaću u Žegaru i pobjeći u Sarajevo, a ja da kupim mobilni broj trebat će mi rodni list i potvrda o nekažnjavanju
Nije tačno da u zemljama EU kad kupuješ broj moraš dati ličnu ili neki drugi dokument, ne pričajte ono što ne znate što niste vidjeli i provjerili
@gooUser1599739928 u Njemackoj te i slikaju tako da ne lazi
Ja imam 064 pripejd broj kupljen u Srbiji pre nekih 20 godina na lk u pošti.Broj je još aktivan u njihovom sistemu tako ne postoji mogućnost zloupotrebe.I da osoba promeni lk ili mesto prebivališta opet bi bila pronađena pomoću JMBG-a ili određivanja lokacije telefona.
Moj klixe, jednostavno nije tacno da je na zapadu potrebno dat informacije o kupcu prilikom kupovine SIM kartice. Jeste u Njemackoj, ali nije u vecini Evropskih zemalja. Informisite se prije nego sklepate tekst
Kako ne uzimaju?M:tel meni uzeo podatke jos 2018 za SIM prepaid karticu u filijali u Ferhadiji.
poštarina na zapadu 2 eura u usa besplatna a ovi naši zadnji mjesec uveli na male besplatne pošiljke iz kine porez-otimačinu od 2-3km. Država ništa ne ulaže u održavanje, menadžment gdje velike prodavnice manipulišu sve u zaradu i trebaju biti uzorne a fale cijene na 10 posto artikla koje kad kupiš trefi te šlag u glavu i vrtoglavica i onda nosiš prodavcima svaki 5ti artikl na provjeru cijene.