Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASTO SE OVAJ DEBIL pita jos O BILO CEMU u ovoj zemlju? Pa konjusino smakni se vise kako te nije stid
Pa izabrali ga gradjani nazalost
To je slika 'Bošnjačke' SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nije mi jasno kako Asim nije u pritvoru. Sudi mu se za korupciju, a što se zna imaju još dvije istrage za korupciju protiv njega. Znači ponavlja djelo i niko da predloži pritvor. Smijšno. I onda se pitaju zašto se ne vjeruju pravosuđu.
ZABRANITI SPOMEN LOŠEG BRAVARA I MASOVNOG UBOJICE, ŠUMSKOG RAZBOJNIKA I AGENTA KMINTERNE, LAŽNOG TITA.
STALJINOVE KOMINTERNE.
Tom bravaru na sahranu dođe 120 delegacija iz svih krajeva zemaljske kugle, šteta što tebe nisu pitali trebaju li doći majmune glupi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad si pe nis umisli da je denis i kad "delegata Zlatka Miletića iz Kluba Hrvata", sin jove i šefike um isli da je hrvat onda se iz njih javi bravar tito-cajkanski poriv. jadno i smiješno.
Sad se pitajte debilni mamlaz zasto ovo smece nije u zatvoru
Ovo se žurnalista s nama malo zajebaje " Zašto Asim Sarajlić nije podržao inicijativu.....
Šta ste očkivali od konobara, kriminalca i ubice svoga naroda? Onaj ko može da podržava vođu bande oko respiratora i lijekova, kao i zdravstva uopšte je fašista i ubica svoga naroda. No, narod počinje da sudi i presuđuje.
Zabrinjavajuce je sto klixovi posjetioci ne osudjuju sve ostale koji nisu izglasali zabranu velicanja ratnih zlocinaca vec samo njega o kome necu ni da pricam.
Prvo ćemo naše da sudimo i presudimo, pa onda sve ostale. Hočemo svoju avliju čistu od balege i kotrljana u balegi!
gurate u isti koš četnike sa nacistima, hahaha vrh. komandant četnika je kralj pero koji je bio u londonu?! kod draže su bile dvije delegacije i radio stanice, engleska i američka, oćete reći da su englezi i ameri podupirali naciste? hahahaha kaljate pobjedu engleskoj i americi hahaha
Poduprli su nehotica jer su nasjeli nakao i obično na laži srbijanskih fašista. Kada su se uhavizali, za po sata je poslat izvještaj Čerčilu i sve je došlo na svoje mjesto. Izbjeglica i izdajnik Pero K. je otišao u zapečak Londona i svjetske istorije.
Je.em li vam sve SDA fasi.ticko đubrad i pitate se što usta.ki huligani rade onakva sran.a Ovi iz SDA su gori od svih fas.ista je.o vam Pavelic majku da vam je.o
Pa zato sto bi onda morao i Busuladzica stavit u isti koš s ovom dvojicom
On je dva puta ranjavan, zamalo zlatni ljiljan.
i tri puta poginuo
SMRT FAŠIZMU,SLOBODA GRAĐANIMA,A NARODIMA NJIHOVE VOĐE.
Zato sto ne zna brojati do 10 ?!?
Poglavnik je bio gospodin,stavit ga u kos sa lojavim jadom drazom je maloumno
@Hamo Hapid - Hapa Mora da ti je neko iz porodice bio njegov vojnik pa ga branis.Njih dvojica su obojica zlocinci i fasisti.
ZAVADI PA VLADAJ! 😁
Pa to je koalicija SDA+SNSD+HDZ. Napad na jednog od njih je napad na koaliciju jer bez međusobne netrpeljivosti oni ne mogu opstati. Narode gledaj gdje radiš, za koliko radiš, šta jedeš, kako živiš, gdje na godišnji ideš ako uopšte ideš. E moj glupi narode, bij se i navijaj dok oni milione uzimaju.