Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klima@ Izgleda da mnogo seres umjesto na dupe,a ti na usta. kako te nije sramota da dajes savjete da se kupi karta za tramvaj i uopste za prevoz. U EU kartu kupujes po stanicama koliko stanica toliko platis,a ne kao kod nas katedrala ili Ilidža ista cijena. A kad udjes u tramvaj dosta cesto sam gledala usi idu po naslonima od sjedista.Fuj to nisam nigdje vidjela u svijetu.Iako sma vozac,ali ovdje sam u gostima/adresa na jugu bare/ muka mi je kad moram uci u tramvaj. Narod nema sta da jede,a ti dajes savjet da se kupe karte. Kupite karte narode da bivsi direktor Jusuframović/Jusufranović je sam korigovao prezime znam ga jako dobro valjda zbog zene cetnikuse iz Stare pazove da moze kreten od metar i milimetar napuniti vode u bazenu tako je bilo dok je bio direktor. A jeli mozda ima i zena zastitara pa da mu nije bivsa svastika.hrvatica prvi brak bisa ministrica saobracaja KS zastitar.Nigdje se ne cuje dao joj stan pa se izgubila iz vida.Kako je to lijepo na polozaju si i druga ti firma da stan zato sto si joj sestru handrio. Svasta kod nas samo mi je zao ovih mladih gdje najljepse godine provode i sa kim.Valjda ce biti bolje dok crknu ovi stari pa omladina nasa pametna sjedne i pravo pocen u dobrom smjeru voditi ovu nasu najljepsu drzavu na svijetu. Ne dajte se omladino i cuvajte BiH sve je u vasim rukama ubuduce sigurni budite samo dok ovi stari plus nacionalisti odu.
ovo je kao u prijeratnim serijama top lista nadrealista agdje su ninde revizori cuvali tramvaje
e lutka moja kako si samo pametna! Očigledno odavno nisi kupovala kartu u tramvaju, trolejbusu ili autobusu. Karta je 1,80 KM. A mjesečna je okruglo 50 za odraslu osobu. E duša moja, pametna! PS. Sorry, ja zaboravila kako je većina ovih \"korisnika\" još uvijek u obdaništu ili u osnovnoj, pa eto da znate da djeca do 6 godina ne moraju kupovati kartu, dok mjesečna za Osnovce iznosi 20 KM. Sarajka@, kupi jednom, \'mjesto šminke boga ti! Majka priroda je okrutna!
Na poziv? Na koji broj?
najbolje bi bilo da karte koje kupimo vaze nekih sat,dva i da iste mozemo koristiti u busu kao i trolejbusu ,tako da raja koja mora koristiti 2 ili vise puta prevoz jeftinije prodje(mislim na raju bez radnicke,studentske karte).tako je bar po evropskim gradovima pa zasto ne bi bilo i kod nas.
@klima MA jel nam to radiš u GRAS-u? XD
@klima Pa mozda bi nam ti mogao kupiti tu kartu koja u prosjeku kosta od 33-45km(mjesecna karta)!!-govorim za stariju raju..dok je obicna karta 1.60 km-to je za nas standard jako puno novca svaki dan-a udjes u javni prijevoz najmanje 2 puta...a zamisli kako je tek onima sto se voze svega jednim prijevozom manje od 2 km..ili sto idu samo 2.3 stanice-znaci trebaju isto placati kao neko ko zivi na Ilidzi a dolazi u grad??? To stvarno nije uredu-prva ja da zbog 5 stanica placam 33 km..a isto toliko i neko ko dolazi sa Dobrinje npr.!!! A I KAD VEC PLACAMO TKO SKUPE KARTE ONDA JE RED DA SE TRAMVAJI I OSTALI OTPAD OD GRADSKOG PRIJEVOZA OCISTI I PRILAGODI PUTNICIMA...I DA SE STANE U KRAJ HULIGANSTVU I DA SE TO ODRZAVA! NA PRESS KONFERENCIJAMA SE HVALE DA CISTE SVAKI DAN GRADSKI PRIJEVOZ..E JA U JEDNOM TE ISTOM KOMBIJU.SVAKI DAN GLEDAM ISTO SMECE VEC VISE OD GODINU!!!
Ma vama i trebaju zastitari ili kako se vec zovu, vi ste bagra sa kojom se treba samo ostro postupati, seljaci jedni, necete da placate karte, necete ovo necete ono, daj krenite malo naprijed, od sitnih stvari se pocinje, ne mozete odjednom bit \'evropa\', pocnite eto kupovinom te karte, jer sve ima svoje posljedice, vi ne kupujete kartu, Gras ne moze da pokrije troskove, dolazi do otkaza, nezaposlenost raste, ode Bosna u pm a Sarajevo-x ce dobiti jos kojeg bezaposlenog forumasa koji ce puniti stranice sa komentarima nivoa seljaka. Pozdrav
Ma glupost. Oni rade, izlaze na lice mjesta sa revizorima. Oni nisu zaštita nama građanima već potpora revizorima. I što te je prije terorisao sad te može duplo više kad te okruži sa trojicom bildera.
Heh bitno je da se opet vi prepucavate oko desetih stvari, i da je uvijek hronicno nezadovoljstvo prisutno bez obzira na ma kakave pomake. Sve dok smo takvi, nece nam niko pomoci, ni zastitari, ni Evropa, a vi eto kako hocete :S
ZIVELI NINDZA ZASTITARI !!!
ako znate koliki su revizori papci (ne svi,vecina) onda znate koliki su i ti tzv.zastitari. danas sam vidio na stanici klasicna scena, njih cetvero, neku spiku, a zastitar je samo revizor undercover. promijenio uniformu, opanci ostali. evo ako navrate ovi iz grasa, necu platiti kartu dok ne bude pristupacnija i dok ne budu imali normalnije, ljubaznije i pristupacnije radnike.vozaci su isto posebna prica. tramvaj je jos misterija za neke izgleda.
@jale I ja, a vjerovatno i ti, bi jednom ili dvaput ljubazno zamolili nekoga bez karte da izadje...poslije toga bi sigurno uslijedile neke nove metode...
Ja dosad nisam vidio nijednog zastitara, je li se mozda kriju gore kod vozaca ???
Gospodjo Hasanbegovic, sta kazete na informaciju da su studenti nasli na rukohvatima u GRASu spermu, E.Coli i jos fekalnih bakterija? Dabogda vas zastitari obilazili na infektivnoj , operite one tramvaje jednom godisnje makar!