Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@iii ,ma nemoj zafrkavat ..ahmici 117 civila , heliodrom , vranica , capljina , prozor , sovici , vrapcici ...i to sve u ciframa mnogo vecim ...o cemu pricaas ti jadan bio ....kako te nije stid ..smijesno ti je poredjenje ..
MultietniĆka merhametli i Z L O Č I N A Č K A Armija RBiH nije p o b i l a Srbe i Hrvate gdje god to nije mogla! Gdje je mogla, nije gledala jesu li ispred cijevi djeca, žene ili starci. Uzdol, Križančevo Selo, Trusina, Grabovica, Fojnički fratri, Silos u tarčinu i stotine logora i stratišta.