Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba likvidirat sve zločince koji su odslužili kaznu
Žara, nabijemo mi tebe tefterisanog ...srpće jedno smrdljivo
turso kakav je to glup komentar? mozda nece biti cetnika ali bice nasih Srba koji su ispali ljudi prije svega u radu MOLIM VAS DA RAZLIKUJETE SRBE OD CETNIKA! (pod ovim Srbi mislim Bosanci i Hercegovci pravoslavne vjeroispovjesti)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ti zločinci ne samo što su uništili živote nedužnih civila tokom rata, nego su očigledno mržnju i zlo ugradili i u svoje potomke.. Dakle čovjek, koji je samo želio da kaže istinu, primi mladu zvijer u neznanju u auto, misleći da vozi čovjeka do crkve, a zauzvrat dobije devet uboda nožem.. Zvijer je odgojila zvijer..
:):) bez teksta sam :)
Našla se četnikuša iz partizanske familije o zločinima i zločincima, pa za oplakat :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa eto, znate ko vam je napao muža. Šta čekate, ovce bošnjačke?
Mi nismo nacija. Vidite u tome je problem. Bosnjaci hoce sa silom da budemo jedna jedinica. Ali Srbii Hrvati to nece. Mi hocemo autonomiju! Srbi imaju RS. Sad treba dat Hrvatima svoj entitet! I samo onda mozemo pricat o opstanku BiH kao Drzava. Sve drugo nas vraca. Zato sto jedan narod hoce dominirat ostala dva. BiH nije eksklusivna bosnjacka!!! Kad budete to shvatili i kad dadnemo Hrvatima Entitet i bosnjaci prestanu ogovarat Republiku Srpsku onda ce bit mira. Ali to se nece desit. BiH se raspada. Daj boze mirno!
Ko će Hrvatima dati njihov entitet?
Vas bosnje niko ne pita!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Zato je zločinac ne samo onaj ko je ubijao, već i onaj ko odaje svjedoka ubijanja, uprkos zakonu.I to radi nekažnjeno.
CCCC, civilizirano ponaqšanje podrazumijeva isključenje vrijedjanja te izjednačavanje zločina.Ono što jerste najvažnije, jeste potpuni mrak(bez ijedne nijanse sivog) u novinarstvu.Bezočno se na svaki mogući način daje do znanja tko je zaštićeni svjedok ! Dešavalo se i da im se objavljuju puna imena i prezimena, suprotno zakonu.Niko od novinara nije nikada odgovarao.
Sad fašistu krsmanovića fino opet u zatvor, ali u Zenicu ovaj put da mu se na.ebu do prabake...
Kod nas nisu ni djeca zasticena a kamoli svjedoci. Citam u Avazu ce danas objavljivati imena svih maturanata. Pa ko je pitao djecu i njihove roditelje da li oni to dozvoljavaju? Jednom su u klixu objavljivali slike svih prvacica. Na zapadu je to sve zabranjeno bez pismenog pristanka roditelja.
Balije serete. Koliko je Alija i njegova bagra naredili da se pobiju potencijalni svedoci koji Bi mogli bit opasni za nijhA. Cak generali su likvidirani. Ocistite najprije pred vasom kucom!
skini se s tog lošeg heroina papak
GLAS BOŠNJAK A , ja sam ostala bez teksta zbog beskrupuloznosti novinara. Kakvo je to novinarstvo u kojem se ne poštuje zaštita svjedoka i ističe da se radi o federalnoj zastupnici ? I još se" zamagljeno" prikazuje! Jasno je kao dan o kome se radi ! Sramno !
A ko će zaštititi svjedoka, da neće SIPA (40% poznati četnički koljači)?
KO JE SLJEDEČI. TO UOPŠTE NIJE VAŽNO SVE DOK IMA SLJEDEČI.
ALLAHU EKBER LA ILLAHE ILLALAH ALLAH JE JEDAN A VI SRBI ČETE U DŽEHENEM AKO SE NE POKAJETE I NE PRIMITE ISLAM
Poserem se na tvog alaha i pedofilnog mohameda. Meku cemo srusit i napravit sbinjske farme i destaliciju za rakiju i javne kuce da imaju pekrstene muslimanke posla!!! Doce islamu kraj!
OHO ZNACI IMA KJAFIRA
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
sad isti ti genocidasi koji su granatirali ovaj grad i srusili ga do temelja s"brda, dolaze i traze posao u njemu :) bravo gorazdaci svaka vam cast :) grad heroj....
neko mi s"brda kliknuo minus :)
ne mora značit da je s brda, puno Sarajevo četnika, što crnih što crvenih...
e jesu nam zasciceni svjednoci i zasticeni ebote ... ccc