Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komandira, sefa il kako se vec zove, namah stjerati s granicnog prelaza i drzavni jaslica. sramota!!
postoji zakon o unistavanju drzavnih simbola i obiljezja, po tom zakonu suditi kompletnoj postavi koja opskrbljuje ovaj granicni prelaz.
DRZAVO, rukovodni sluzbenici granicne policije, njihove kolege, ovi s ovog granicnog prelaze sramote drzavu i uniformu koju VI casno nostite!!! sat za budjenje zvoni.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dan zalosti je kad je zastava na pola koplja, a kad je na dnu koplja to znaci 25 godina žalosti.
kako osoblja granicnog prelaza imaju stida to raditi . 5 min i podignuti zastavu a i nova zastava kosta 20 km . od te iste drzave dobijaju plate a skrnavlje istu i pritom jos i mito i korupcija glavna praksa kod carinika .
Isto stanje je i na bilećkom prelazu. RS zastava visoko, uredno postavljena, bh. zastava poderana i uvijena oko stuba. Sramotno, trebaju ako ništa biti jednako postavljene obje. A da ne govorim kakvi su uposlenici na prelazu, ponašanje je grozno, nehajno, bahato i nekulturno.
Bosno moja poharana Zemljo moja neorana cetir' ljeta nesijana Stajo moja bez volova Kuco moja bez zidova stara majko bez sinova Mjesto brace i sestara Sloboda me razgovara i nove mi pute stvara Vratimo se nasoj Bosni Da dusmane izgonimo nasu Bosnu obnovimo Da dusmane pogazimo nasu Bosnu obnovimo Da se u njoj veselimo Da se bratski zagrlimo Da se Bosnom ponosimo
Dajte ljudi da organiziramo sergiju pa da kupimo zastava
Neka se vijori tamo gdje treba, druga dva naroda imaju svoje zastave.
dobar ovaj granićni prelaz ja ćuo ima mina u travi pa ne smiju kosit a ni dić zastavu pa vele ko ima muda nek kosi i podine zastavu
A da, kao veliki je problem usrana zastava nabijena na hrdjavi jarbol, a nikako nij problem obrasli pejzaz i prelazi koji su u stanju raspada..
Hrvatima i Srbima po pitanju poštovanja svojih simbola skidam kapu, a naša lijena marva bi hodala po zastavama i simbolima koji ih na to još i hrane.
Debilizam i renesansa u BiH
...bosnje nitko nevoli..
Netko nats votli netko nats netvoli :) :(
Uredno ce uhljebljeni granicari uzeti platu od te iste drzave!
10 000 KM i ja cu vam taj jarbol zafarbat i usit zastavu. Sta hocete za te pare? Ako hocete temeljnom prvo da ofarbam to ce vas dodatno kostati. Eto neka mi se jave ovi iz UIO da se dogovorimo i rastalimo taj kes bice i na kafu sta.
Iako je Uprava za indirektno oporezivanje BiH (UIO) nadležna za inventar na graničnim prijelazima, pa tako i za jarbol i zastavu, po meni je jednaka odgovornost voditelja i djelatnika graničnog prijelaza. Oni bi trebali sami reagirati na način da zastava stoji na vrhu jarbola ili da je u potpunosti maknu, jer ovako postavljena je sramota najprije za njih, pa onda za navedenu UIO i državu.
Prije sedam dana je stajala na pola tog istog hrdjavog jarbola. Kakva drzava takva i zastava. SRAMOTA
Volim kad izdominiram komentarom i samo srbi mi stavljaju dislajk :D steta sto su manjina :(
Kakav granicni prelaz takva je i zastava. Nemogu da vjerujem da niko u ovoj drzavi koji rade na granici nemogu malo ljubavi unijeti u svoj posao i uljepsati ove nase granicne prelaze. Prosao sam tolike prelaze i svaki put kada ulazis u BiH kao da si dio epizode "Walking Dead". Sve izlgeda skoro pa kao da je napusteno.