Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednu zemlju imamo o njoj pjesme pjevamo, plavo nebo, sunca sjaj, priča koja nema kraj!! ⚜️⚜️⚜️
Postoji zemlja u kojoj i danas u harmoniji žive i rade Bošnjaci, Srbi, Hrvati, Crnogorci, Makedonci, Slovenci i Albanci, a to je Njemačka! Tamo od svoje nacionalnosti i vjere nemate koristi, već samo od svog znanja, kulture ponašanja i poštenja!
ova u crvenom je pogrijesila u odabiru odjece..danas je trebalo plavo zuto......crveno je za bozic
Ima zemlje, ali nema drzave. Moze se vioriti 1000 zastava, ali kad nema drzave i dok kriminalci vladaju takva drzava ne treba nikome. Ali se moze uzivati u prirodi i rijekama ko to voli.
Svoje volimo, tuđe nećemo. Znamo ko smo, odakle smo i zbog ćega možemo biti ponosni. 💙🤍💛 Ignorišite provokatore. Njima je najveći užitak kada dobiju reakciju. Ne bih ih niti dislajkovao. Neka se vrate pod kamen idpod kojeg su se iskopali.
DEFILE KORZ GLAVNI GARD SA MANIFESTACIJOM KAKO SE TAKO NEBAZRIVI I DA VAS NIJE BRIGA
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
ima li šmita na vidiku?
❤️
Ovu benjaminu kad vidim 15 dana unazadak odmah
Sretan Dan nezavisnosti jedna i jedina Bosna i Hercegovina 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦⚜️⚜️
Jesi li ovaj Deljković šiptar ili sandzaklija? Ne mogu ovu glavu i zubalo da mu procjenim?
Bravo bravo bravo... volimo te Bosno i Hercegovino !
Preko tamnih gora od Save do mora Na vjernost ti se kunem od Drine do Une Jedna si jedina naša domovina Jedna si jedina bosna i Hercegovina Teško onoj ruci koja ti zaprijeti Sinovi i kćeri za te će umrijeti Jedna si jedina naša domovina Jedna si jedina bosna i Hercegovina Bog neka te čuva za pokoljenja nova Zemljo krvi naše naših pradjedova Jedna si jedina naša domovina Jedna si jedina bosna i Hercegovina
I tu će na proslavu doći Komšić, koji je simbol izigravanja osnovnih načela na kojima je BiH osnovana? Nema srama i nema časti, na podlosti se nijedno društvo ne može razvijati.
Dodju 20 min, slikanje, i rucak. Svi koji su bili gore pojma nemaju sta su Pofalici prezivili 92-95. Posjetite invalide koji su tjela ostavili da bi se vi mogli slikati. Umjesto vaseg rucka podajte ljudima makar po 50km.Ne sto njima mozda treba nego sto je to ljudski. Mamu vam!