Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi mafije tek sad izlazi sa stavom kad je amerika to vec sredila :)
pusti ih malo da se oporave i izližu rane
Naravno da je neprihvatljivo.Nek im to Covic i Dodik rijese.
Šta ima hrvatski nogometni savez sa rezervnom policijom?
Fan Klub Lady Gaga, Lovacko Drustvo Cajnice, Udruzenje distroficara BiH, HNS...Ne razumijem, zbog cega bi bilo koje udruzenje gradjana raspravljalo ili izdavalo bilo kakva saopstenja o politickim problemima?
"...Covicu,predajte se...raspusti HDZ, raspusti,HNS,priznaj zlocine hrvatske sestorke i UZP,izjavi da nemate druge domovine osim Bosne i da ste spremni za njen integtitet i suverenitet dati i vlastite zivote i shvatite vec:da je civilizirani i demokratski svijet htio da vam da entitet,nikada vam ne presudio UZP."
@jo 92. Ti tacno nisi normalan! Sve i jedan Hrvat u BiH ima i drzavljanstvo Republike Hrvatske i sad da izjave da nemaju druge domovine sem BiH. Imaju ljudi dvije domovine.
"...oni,HNS zapravo nemaju nista protiv rezervnog sastava policije eresa,jer taj sastav ne bi njiih napadao u slucaju nereda,ali ima protiv rez.sastava policije u FBiH koji bi omogucio Bosnjacima/Bosancima uspjesnu obranu u slucaju napada svesrpskih snaga na BiH...porucuju pacifizam i misle da su lukavi..."
Super, samo opstruirajte formiranje rezervnog sastava policije u RS ! Onda ste napravili posao...
zasto to krivousti ne kaze dodiku koji je zapoceo tu pricu ...
vi ste UDRUZENJE = RIBARSKO DRUSTVO ko vas sta pita, ko ste ?
@Kattana pita, pita Talibanu...ne možete prdnnuti bez HNSa
HNS ili Hrvati Neće Skupa je skupina lindohana koja misli samo na sebe a hrvatsko pučanstvo ne yebu ni pod razno
Ko vas jebe ...i vi bi pravili rezervni sastav ali nema te ljudstva iko ste vi HNS ...jel to neki novi entitet Dragoslava Covica
dotići kao da je došao sa drugog kontinenta pa iznosi svoje viđenje.
Nekako se nisu kritikama na racun njihove brace iz banjaluke oglasavali.
Statistička greška tišu, i marš nazad u UZP genocidistan gdje i pripadate.
Tooo tooo
Yebla vas kolinda,ona I vucic ovo namjerno rade