Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojic keba. Što to nije kriva Crna gora za raspad bivše nam Države i druge republike
A danas OBILJEŽAVAJU. http://s22.postimg.org/5jm6hui5d/11069609_10203958132144879_1080968009218380017_n.jpg
Na svim Chetnickim rovovima sirom BiH je bilo "" radne Obaveze "" iako je to samo naziv za PRISILNI RAD. Kopanje rovova, izvlacenje ranjenih, utovar, istovar , glad, batinjanje, prijetnje smrcu i klanje su bili svakodnevnica za Bosnjake od strane Chetnika. Nikad srece ne imao ko god snjima surovao Ova dvojica osudjenih balija, treba im sjeme hebat..
U ovom članku rekoste 3000 a u prošlom preko 4000! http://www.klix.ba/vijesti/bih/sjecanja-koja-proganjaju-na-danasnji-dan-pocela-je-agonija-bijeljinskih-bosnjaka/150331056
Gdje nisu koristili civile kao živi zid? To je lakše reći.
Just dont forget
Da hoce braca iz ISIS-a doc da pokolj cetnika i ustasa izvrse na Balkanu jes da bi dosta i Bosnja popusilo al makar bi se osvetili krvnicima, a mnogi su zaboravili pa drmaju pjesme Cece u Sarajevskim klubovima, vole je ko svoju.
Aj ti lijepo se pakuj i idi dole svojoj braci ISIS, takvi ko ti nam ne trebaju
@deLa97 Ne kenjaj bez veze idiote one bradonje sto su klali nas devedesetih i te koje spominjes sto kolju muslimane po Siriji i Iraku se ne razlikuju ni sekunde. A ako ih prizeljkujes pasosu u ruke i sibaj tamo.