Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto šute vlasti u TZ.Hoće li iko postaviti pitanje kako je privatna klinika radila u vrijeme vanrednog stanja,ko je nulti prenosilac od koga je sestra dobila virus,ko dozvoljava privatna sijela i sastanke uglednih gradjana TZ.Koliko ima testova na UKC i da li se sada ti testovi koriste za testiranje zena,djece i rodjaka uglednih gradjana.Da li to znaci da sirotinja treba ostati kucama u izolaciji u svojim kucama,cekati simptome i lijecit se voltarenima.
To su nažalost pitanja na koje nikada nećemo dobiti odgovore.
@RIc77xxx pa fino su rekli da ima oko 250 testova terenutno, oduzmi ove testirsne i eto ti. Jako mali broj, a najveci kanton u drzavi. Sramota. Najgore je sto se ne zna ko je ta osoba od koga se zena zarazila i vjerovatno ni ta osoba ne zna da je zarazena i krece se.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Boze sačuvaj, kao da prevozite ratne zločince. Kako vas nije stid da palite te rotacije?
@Unaprijedpropali sram da ih bude nisu to ubojice nego bolesni ljudi
@Unaprijedpropali Po tebi znaci rotacija se pali samo kad se prevoze zlocinci. A sad da te ja naucim. Rotacija se pali uvijek kad je nesto urgentno .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakve gluposti
STA OVI SMRADOVI U RS I FBIH CEKAJU PA NE ZAKLJUCAJU SVE GRADOVE U BIH?!?!??!?!?!?! JEL TREBA DA IZGUBIMO 10000 DUSA DA BISMO NAUCILI LEKCIJU?!?!??!?!?!
Sve gradovi u izolaciju nema uci izaci sem robe
Hahaha ko da teroriste prevoze 🤣
Pa nisu osuđeni kriminalci, treba vas sve tužiti zbog širenja panike, bolje se ponašate prema ubojicama i dilerima nego oboljelim pacijentima.
Šta glume sa sirenama samo privlače pažnju
Zašto policija, pa nisu zombiji.Fakat pretjerivanje
Je li tačno da je ova iz Lukavca ležala na Ginekologiji na Gradini?
Nije.
@ttuuttuu Čuo sam tako ali vidim da se ne pominje po medijima pa mi bilo sumnjivo. Drago mi je da je (ako je) dezinformacija.
Što ne objavite koliko je doktora iz ove privatne klinike zaraženo virusom?
@Stormborn Svi koji su zaraženi, a nemaju simptome će raditi do onog trenutka kad ne mognu raditi. Stanje će postati krajnje haotično i neće se gledati ko je zaražen, a ko nije. Sa zaštitnom opremom svi mogu da rade.
Ovo je najgore, jer u klasteru koji se veže medicinsku sestru ne zna se nulti pacijent, a što se tiče pcijentice iz Lukavca, nezvanično dobavljačica hrane je bila u kontatu sa zaraženom, navodno prijateljica. Eto kakav smo mi narod.
@gooUser1559227507 To ću ti potvrditi da je laž. Znam osobu o kojoj se radi, nije bila u kontaktu ni s kim osim roditelja.
@gooUser1559227507 Druže moj. Seljački mentalitet je to. Ja znam da će nas to skupo koštati. Možda je ova Korona od Boga poslana da ljude nauči pameti.
cirkuska 3 auta
pa dobro ljudi, pa jel potrebna ovolika pompa, dva vozila policije in sprovode, nemogu da vjerujem.