Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ona se ljubila s onim srbijancem. Bolje bi bilo da je primila metak no poljubac.
samo da razimiramo: Z A B O L I N A S K U R A C za nju kao jedinku. Pored nje imamo jos 68 ljudi o kojima brinemo i ko zna koliko jos koji su dobili a jos ne znaju. Sta je to ona bolja od ikoga od tih 68 pa da se o njoj pise.
Pored opseznih epidemioloskih podataka, metaanalize i interventnih studija dokazuju da korekcija nedostatka vitamina D3 ima pozitivan utjecaj kod akutnih infekcija i kronicnih bolesti pluca. Svakodnevna suplementacija vitaminom D3 je sigurna i jeftina mjera zastite od infekcija,posebno u vrijeme visokog rizika.
Čeka nas najveća smrtnost na svijetu zbog idiota
Ovaj virus izgleda samo direktore i ministre napada?
Samo direktore testirate a obicna raja lezi i prelezi pa sta bude...
@gooUser1579290842 Ostali nek crknu. Ako ko i umre, naci ce nek nacin da zataskaju to.. standardno nase ..