Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo je ovo spinovanje? Od jednog zla napravili drugi. Po novom pravilniku mladi nemaju nikakve šanse ni sa štelom ni bez. A po starom nisu imali šanse bez štele. Stara garda zaštićena kao panda.
@šefice Pravilnik je pravljen za one koji su do sada radili sa debelom stelom. Pravo sa faxa za katedru, za iste one nesposobne da poloze drzavni, one koji se problace na kojekakvim vikend fakultetima.
hahahahahhaha
klix.ba je LGBT portal koji uzdize visoko nenormalne vrijednosti. Stoga na najmanje sprdanje gay aktiviste, stranog plaćenika i umnobolesnika Vreće sklanja komentare! Ko vas plaća?
tako su i u federaciji za sitnu buraniju uveli moratorij al naravno ima zaposljavanja jer je vlada sebi zadrzala pravo direktno da odobrava posao, svojoj familiji, rođacima i sl. naravno...mamu li vam treba da propadnete uhljebi skupa sa kreditima jer sve vam je oteto prokleto.
znate da lako gori drzava sjetite se 2014 samo sto ce ovaj put biti kraj
Sad je opšta trka medju SDA-ovcima da što prije i što više utrpaju svojih.
Činjenica je da nama niko ne bi ugodio, nekome ne odgovara stari pravilnik, nekome novi, jer svako gleda sa svog stanovista, ljudima koji godinama rade na određeno odgovara novi pravilnik jer im se boduje radni staz, tim pravilnikom su mladi ljudi koji tek zavrse fakultet onemoguceni uci u prva tri kandidata pa im ne odgovara. Ljudima koji su završili privatne fakultete odgovara da im se boduje prosjek, dok ovima sa državnih i ne odgovara. Sve u svemu, bolje ikakav nego nikakav pravilnik!
ja skolu jedva ali posteno zavrsio, pametnij od 90% djece koja stelom 5.0 prolaze, gotovo je sad. Sad vi to upotrijebite ne znam ni ja gdje.
NAŠA POSLA: Amabasador ukrao pare za školu ALija Izetbegović ! http://www.zurnal.info/novost/20603/ambasador-makarevic-otudio-novac-namijenjen-za-skolu-alija-izetbegovic
Buržoazija je ovlasti kralja prebacila na sebe i postala još moćnija, a narodu su ostale seljačke bune i potkupljene stranke da odbrani svoje interese. I ako se želi obrnuti proces, izgleda da je jedan od načina da se postave na vlast snažne nepotkupljive ličnosti, što je u određenom smislu povratak u monarhiju.
POBIT SAV SDA
Nista bez revolucije radnika i nezaposlenih... javasluk ce se nastaviti sve dok ga ne prekinemo...
kod nas lopovluk vlada u svim sferama društva,zalosno ali istinito
I da nastavnici nose odjela i kravatu ko ovaj sa slike....