Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo u Sarajevu su prioritet ulice po rubnim i padinskim dijelovima grada tj. u vecini slucajeva ulice pune bespravne gradnje naseljene nakon ‘95, glasacko tijelo SDA... Ulice koje bi trebale biti prioritet u Novom Gradu npr. Dzemala Bijedica, Brace Mulic, Safeta Hadzica, Ive Andrica i druge u slicnom stanju ce cekati neka bolja predizborna vremena. Raspali lezeci policajci, glavne saobracajnice pune rupa, ulice pretrpane parkiranim vozilima... to rumenom ne smeta!
p.s. hajmo sad botovi navalite po minusu, valja sendvic zaraditi
nemas pojma o cemu pricas, sve su to danas legalni objekti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko asfaltiranje nekog sela blizu Nevesinja
Ma samo pravi ove dole ko sljivi
Ljudima kojima je potrebna financijska pomoć nudimo zajmove s niskom kamatnom stopom od 3%. Da biste dobili zajam kod ove tvrtke, možete reći točan iznos zajma koji vam je potreban i vrijeme u kojem možete zajam vratiti. pa ako ste zainteresirani, molimo kontaktirajte nas sa donjim detaljima. E-adresa: [email protected]
https://sr.m.wikipedia.org/sr-el/%D0%90%D0%B4%D0%B5%D0%BC_%D0%91%D1%83%D1%9B Ako se čovjek zvao Adem Buć, kako se onda kod novopridošlih polupismenjaka naselje zove Buča potok, a ulica Adema Buča?
Slika br.9 viseća garaža.E ovo još nisam vidjeo🤦🏻‍♂️
Asfalt bez ivicnjaka je ko pornic bez zvuka...
Samo nek se uređuje, bice nam svima jednostavnije zivjeti. Bilo bi lijepo kada bi neko podvukao crtu i dobro klepio po usima ove u bespravnoj gradnji...ali hajde stisni, srusi kuce i izbaci na ulice nekoliko hiljada ljudi na ulicu...
A hoćel biti vode i vazduga??
Akcenat je na Buća Potoku jer je kao tamo bilo biračko tijelo SDA. Ali dosta vas je i Buća Potoku SDA i Efendiću.