Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj Nevesinje grade iz tebe izadje bosnjacki nacionalisticki, ksenofobni, sovinisticki pjesnik Safvet beg Basagic. Citat: Znaš Bošnjace, nije davno bilo, Sveg' mi sv'jeta nema petnaest ljeta, Kad u našoj Bosni ponositoj, I junackoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome šire. [...] Oba su nas gosta saletila, Da nam otmu najsvetije blago, Naše ime ponosno i drago.
Dok Srbin opjeva Eminu na najljepsi i najkulturniji nacin Bosnjaci svojataju svepa i Hercegovinu ljutu samo jednog ana dok ne kazu da je njihova i Mala Crna Gora gdje musliman nikad nogom ne stade.
iskreno,koga zaboli KURAC?
a ti se meni iskreno napuši K.U.R.Č.I.N.E. hajvanu....
Svaka cast za clanak.
http://sapapanluk.blogspot.com/
steta kuda je otisla svijest ljudi vjernika na balkanu, sve se svelo na zatekli smo pretke kako kolju a zbog cega, kako i sta" to se na slavi proslavi uz picence s coveci ! bajram na turski znaci slavlje medjutim i turci nazdravljaju !
to se na slavi proslavi uz pićence s čoveci ! (y) :D tooo mrgudeee :p
google translate ili sta???