Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju zgrade SDA i HDZ -a postati spomenik prošlosti i onoga svga što nevaljau u Mostaru i cijeloj BiH!
Glupani glupi Mostarski. Da ste redovno placali osiguranje, kao sto niste, sada bi vam sve neka osgiuravajuca kuca platila, kao npr. sto u sarajevu svu stetu mora platiti sarajevo osiguranje. :DD
Jedino sto u mostaru valja su Safet Orucevic, Faruk Ćupina i Dragan Čovic. Ovo ostalo je sve smece koje samo na sebe gleda iuzrok ovih paljenja...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Debilizam ! Imamo mi ovakvih spomenika još iz rata, koliko hoćete, NAŽALOST!!
Ljepota vidjeti treba im sve popaliti ! pa hercegovac oni nas pale 20 godina sta kenjas tu bgt mora da si neki babin sin hebo li te babo !
i kad prodjes vidis po tri zastitara ispred
bilo ljudovima hladno pa zapalili...jbg
Zgrada vlade tk je trenutno u harmonicno umjetnickom stilu :D takodje i prevrnuto auto iza nje neka stoji JA sam za,neka vidi gamad sta je narod i njegova moc ! !!!!!!!!!
I treba da je ostave ovakvu, da se vidi ono što se odavno zna.
Rezultati zapadnih obavještajnih službi. Ajd opet je bolje prošla BiH nego Ukrajina.
S obzirom da je na Mostar izvšen teroristički akt od strane mladeži SDP-a Mostar, klošara iz Abraševića i tzv navijača Veleža red bi bio da isti saniraju šta su zapalili.
pozdrav za sve moje bosance iz prelijepog klagenfurta u kojem je trenutno 16 stepeni,a plata 1800 eura,stan 500 eura od 71 kvadrat i novi passat se voza na kredit,zivjeli
Pa ja sam to imo i ovde pa sam otiso iz bih...
what..500 eura? samo? mogao bi voziti bolje auto od passata.. sorry. pozdrav za sve moje bosance, iz prelijepog Bayern-a, koji ima najljepse gradove, najbolje fudbalere i najljepse autice...brm brrrm hahahahhaha xD
Čudna jada od Mostara grada od rata pa evo do sada, a i u buduće Bogami. Realno najbolje bi bilo da se podijeli i na papiru, na istocni i na zapadni, bar bi onda napredovao koliko toliko, a ovako nikad i nikako... Ovo je grad pun mržnje, ovdje Hercegovci mrze Bosance, ovdje se mrze istok i zapad, ovdje je sve otišlo u K, ovdje nema zajedničkog napretka..
Glupani glupi Mostarski. Da ste redovno placali osiguranje, kao sto niste, sada bi vam sve neka osgiuravajuca kuca platila, kao npr. sto u sarajevu svu stetu mora platiti sarajevo osiguranje. :DD
Kakav je to "gradjanski bunt" spaliti imovinu svih gradjana i pritom ne rijesiti niti jedan problem zbog kojeg je to kao napravljeno. Gradjani su jedno, huligani su nesto sasvim drugo.
Bas tako. Da ja radim u telecomu ili autocestama i ja bih rekao kakav gradjanski bunt ovo su placenici! Vi koji tako lazete jer vam je dobro dok je 80% ljudi lose ste najveci problem jer ste paraziti ogori od politicara...ali doci ce sve po svoje bez brige ;)
Ej nemoj samo ti internacionalac taktiboga solit pamet sta je bilo vodje jer pojma nemas! Vi iz dijaspore mi najvise idete na neku stvar kada pocnete iz washingtona spasavati nas glupe gradjane placenike fahrine da protestujemo, jer eto svi smo zapsoleni i zivimo na visokoj nozi...idiotte jedan!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)