Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajte vi djeco samo sirite virus svakako smo mi stariji teret lako cete bez nas
Ponovo ce kamenjarski Srbi masovno umirati od Corone.
odosmo da zguzimo rvatice iz mostara
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jedini normalan dio ovog protektorata
Prije pandemije je pola Dalmacije dolazilo svaki vikend partijati u klubove Zap. Hercegovine, to je opće poznata stvar. Gazde hercegovačkih klubova imaju najviše love za platiti najjače glazbene izvođače sa ovih prostora, zato svi putevi vode u Zap. Hercegovnu i Mostar kada je dobra zabava u pitanju.
Ovi mangupi, to su sve devojčice
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imat cete kada kmecati kad krene novi val korone, nazdravlje
Paganija je struja.
Muslimani tu nemaju sta traziti
pa ce nas radi njih zatvarati opet
Informiraj se o aplikaciji honeygain ako mislis da je prevara, instaliraj aplikaciju preko linka ispod te ostvari 5 $ pocetnog bonusa https://r.honeygain.me/KRISTC40E0
zar kroejšns nisu europejci elita klasika betoven itd vidi sto se raduju silikonasicasma sa grand parade lmfao
U Hercegovinu dolaze najjači izvođači raznih glazbenih žanrova, pa tako i cajkaši. Etikete prema onima koji slušaju narodnjake su mi smiješne jer je folk glazbeni izričaj izrastao u nekakvu jedinu stabilnu glazbenu industriju na ovim prostorima. YouTube je najbolje mjerilo tko je koliko popularan. Na YouTube glazbenici iz Srbije imaju stotine milijuna pregleda kao i npr. bošnjački glazbenici Buba ili Jala Brat jer koketiraju s tzv. folkom. U tome većina mlađarije danas uživa.
Uglavnom, nitko nikome ništa ne može nametnuti danas, ljudi slušaju što ih opušta i bolje socijalizira. Poduzetnici puštaju glazbu u klubovima koja im donosi profit i to je tržište. Danas nitko nikome ne brani da otvori klub i pušta glazbu po svom guštu ili tzv. urbanu glazbu te ima YouTube ili TV kanal s tzv. klasičnom glazbom, ali nema takvih puno na tržištu jer znaju da su osuđeni na propast od dosade.
Hahaha sad kad pocnu placenicki clanci sa naslovima "korona party". U Bihaću masku ne nosi 90% gradjana, jos imamo jedno 15.000 migranata u gradu koji hodaju slobodno ne postujuci nikakve mjere, maske, distsnce policijski sat i tako od pocetka pandemije. Evo nas, zivi i zdravi i mi i migosi. 😂
Još kad im u goste dođe neka srbijanska cajka, prosto da povratiš.
Kovid odjeli u hercegovačkim bolnicama da hitno obnove zalihe kisika i lijekova zbog skorašnjeg znatnog povećanja broja oboljelih.
banana država da niži nivoi vlasti određuju visim šta će I kako raditi.
Lude zabave, lude raraze! After Party na Malina raspiratoru!
jest ti krivo ahahahahha
Herzegovina nova Ibiza 💃🎉🎊🍸🍹
Godinama izgubljeni i u vremenu i u prostoru.
JaSamBolaBolaa,..bravo ,lijepo zašpažanje,mi nismo dangubili i čekali nafaku,radilo se ,spremalo za otvor sezone,e sad kada se otvara cvijet mi želimo malo odušiti od napora i laganog zatvora,..e a šta će tvoja GOMILA NESKLADA da radi ili poduzme po pitanju normalizacije ti ili vi vidite,mi smo spremni ko 92.,..ali ne na rat,nego u napredak i razvoj ove nam jedine i nedjeljive BiH uređene po mjeri njenih naroda,..
volio bih da grijesim ali daj Bože da ovo ne zavrsi kao u Mostaru kada se ona krava javljala Forti da on zatvara koga hoće. poslije toga je bila puna covid bolnica