Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predobra ideja, samo gas! 🙌
mogu li se djeca mjenjat
Trojka je za Kanton Sarajeva toliko progresa napravila, da se zeleni banditi nece oporaviti za 20 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vrh stvar, svaka cast
Prestanite u sve svere zivota mjesat politiku trojke zelenih ili koga god. Ja se vozim svakki dan tramvajem od ilidze do carsije u oba smjera kuci stalno kupujemo sokove vodu i ovo super dodje umjesto da bacam u smece i zagadjujem za uzvrat sto cuvam zemlju u kojoj zivim dobijem i kartu za prevoz. ODLICNA IDEJA !
Bravo za ideju!
Eto cigoši, ugodno s korisnim. Em ćete se moći besplatno vozati, em isprositi Boga oca vozajući se (o džeparenju da ne pričam)...
SVAKA ČAST 👏👏👏👏👏
Super ideja. Jos da uvedu da moze dopuna za mobitel bice red ispred tog reciklomata.
Jedina firma na planeti koja u nazivu ima GRADSKO, a svi sa sela.
Prva normalna odluka u zadnjih 25 godina, svaka cast, bitno je poceti, ali kad ljudi vide onaj branik na tramvajskoj stanici kasindolska (prema gradu) 😂😂😂 neko ko ima urednu kartu, ako zeli ici jednu stanicu sa Ilidze mora izaci na prva vrata, a prva sluze za ulaz 😂
Bravo!
100 flasa za mjesecnu. Sve u svemu GRAS svaka cast 👏👏👏
Bilo bi dobro da je reciklomat na više lokacija. Ali i ovo je dobro, barem u nekom testnom periodu.
Da, ovako se mora nosati 2,3 kese sa flasama do SCC-a ili dole ih nositi u GRAS. Dajte name reciklomate unutar naselja, puno ce lakse ici.
Ne mogu da vjerujem da se neko sjetio eee ovo ce snjeg izgleda zavalit ako imamo ista za izvest iz BiH to je smece kako smo mi samo kreteni eee al Bosanci ,pravoslavni , katolici i muslimani kad su na zapadu onda se strogo pridrzavaju pravila samo po dzepu care pa ces vidjeti promjena u nasoj zemlji
Konačno i ovo da doživimo.To se treba uvesti u svim gradovima i sigurno će biti manje plastike u rijekama.Još da ukinu one plastične kese to bi bilo fantastično.
Bravo Gras, kako su skinuti zeleni termiti sa cela KS znatan napredak se primjeti..
super., podrzavam., samo tako idemo dalje., ha ja
Vjerovatno Gras grije poslovne prostorije na plasticne boce, gume, zapaljivo smeće, odlicna akcija! Stici ce plastika cijenom drvo ubrzo!