Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono kad ne znas sta bi objavio na portalu pa izmisljas toplu vodu.
Nece Amerika prstom mrdnuti, osim ako u Kiseljaku umjesto vode izbije nafta
Dobra ti je trava.
Nema većeg nacionalizma od američkog, probaj tamo isticati da si irac, talijan, francuz, da ne kažem rus... Ali oni imaju američku pripadnost, a šta će nama ostati ako nas osakate za vjerskonacionalne vrijednosti
Analiziraj ti koliko hoces zna se sta je rekao,nema tu ni g od gradjana,da neko nekog tlaci dosta je toga vise nikad.
Ja sam uvjeren da ce se BiH raspasti. Ili ce biti sto vec i jeste smetljiste evrope. Samo ce jos vise osiromasena. I jadan o aj koji na tom smetljistu zivi.
Ako strancima bude dosadno, i budu htjeli rat, a imaju nas stoku kao narod, 3 dana i ovdje sve gori
Majko mila, analiziraju pismo kao da je Da Vinčijev Kod.
I u dejtonskom sporazumu je namjerno zanemaren ili pogresno interpretiran pojam KONSTITUENTNI, sasvim suprotnog znacenja od pojma konstitutivni koji koriste nasi politicari(seoske varalice).
Ajde napiši dopis pa nek ukinu konstitutivne narode. Bravo! Samo ne znam kako se toga nitko prije tebe nije sjetio i riješio sve probleme.
Hajde što Klix uređuju anti-Bošnjaci, ali je kompletno vlahadija preuzela i komentare. Pa sada imamo antibošnjačko vlaški portal, ali i navikavanje na Veliku Srbiju usred Sarajeva. U ratu je bilo 100 za 1, a sada Vučić daje 10 hiljada vakcina za 1 Sarajevo.
Izetbegović ti je bolji, daje 0 vakcine za 1 Sarajevo.
Ja sam za građansku državu ispred naroda ali ovak novinarčić bi trebao prestati paliti narod jer ništa nije senzacionalno rekao
Iz prostog razloga što narodi ovde ne postoje. To se mi na to furamo, jer nas pogrešno uče iz istorije i povijesti.
Hajde što Klix uređuju anti-Bošnjaci, ali je kompletno vlahadija preuzela i komentare. Pa sada imamo antibošnjačko vlaški portal.
Za Bosnu je najbolja opcija federacija sa Srbijom...Glavni grad Sarajevo
I Slobo je htio gradjansku,pa da sve pare se sljevaju u Beograd,znaci mislio samo na jedan narod SVOJ,tako ti i sad Izmetbegovic oce preko drugih naroda da njegovom narodu bude bolje,svak sebe gleda zato nam i jest ovako.Dodik je dobro rekao mrs svak na svoju stranu,pa bi vidili uspjesnosti naroda pojedinacno.
Znaci RS nece da dobija pare iz Sarajevskog budzeta ?? Od cega ce Mile i Cvijanovicka kupovati S-klasu i avione i helikoptere ??
Sudeći po ovom pismu, jasno je da SAD želi Bosnu i Hercegovinu kao građanski uređenu državu..... Koji blesav zaključak, ali za BiH ništa iznenađujuće. I klasičan primjer medijske manipulacije. A nedvosmislene poruke su jasne, na domaćoj političkoj eliti su teški trenutci za dogovor, a oni će rado pomoći da dođe do dogovora
Kako si pametan,sto je onda rekao nema deytona 2 objasni molim te.
Čuj gradžanska, a štaćemo sa seljacima?