Ponovo dobili električnu energiju
32
Zanatlija iz Doboja platio struju za 11 romskih porodica
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E stvarno blago Bosnjacima koji se u SDS uzdaju, nemam rijeci.
reklama,reklama isti je ko sportasi i ove svjetske \"zvijezde\" ne zeli reci kolko je dao al je morao dati intervju i da se zna da je on nekome pomogao ne radi se to tako
Nije ganci, nego sve ovo ima i politicke pozadine. On se jos u proslim izborima dobrano uvukao u strukture grada (citaj Obrenov pakas), tako da on samo ubire poene, gdje stigne i kako umije,a izbori se blize... Znamo da je Doboj ostao trn u oku i najveca boljka (poraz) krmetu Miletu na proslim opstinskim izborima (uz Bijeljinu jos) tako da i sad gradonacelnik Doboja Obren Petrovic najvecu nadu vidi u bosnjackim glasovima (glasati za SDS). Sto se mene tice, imaju glas od mene, KRMETU ne dati Doboj!!!!!
Mora da je i taj Murvet neki ganci pa mu je dopizdilo moljakanje njegove sire familije i povlacenje za rukav pa im je izmirio racune da ih skine s qrca.
Svaka cast covjeku. Nije morao to uraditi, ali ipak jeste. Zamislite koliko bi se pomoglo Romima da je na tako konkretne stvari usmjeriti npr. 500.000 EUR sto je dobila organizacija CARE. Koliko bi Roma dobilo struju! Potroseno je 10 miliona EUR na projekte pomoci Romima u BiH u zadnjih par godina. A Romima skoro nista od tih para nije stiglo. Pa kome pomazu te pare i Evropa?
sto ne pisete kako je taj isti murvet prodavao oruzje u doboju i uzimao novac od muslimana iz doboja,a za vrijeme pada doboja nije ga niko dirao i mogao je otici iz doboja kad god je htio.on je ratni profiter,a sada glumi dobrocinitelja.\"pomozi nam dobri covjece\".
svaka cast covjeku,nadam se da cijene sta je ucinio za njih!