Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovom sastanku fali jedna važna , nadasve konstruktivna ličnost ,ali i umetnička duša( voli đikansko pevanje ili arlaukanje po koridama i šatorima) , a to je naš vrli prCdnik šumskog rajha... Stvarno ne razumen zašto on nije pozvan... A i sankcije koje mu je uveo Trump , čim je postao predsednik , morale bi već odavno biti skinute...Pa lepo je to Ba-ja rekao , ...stvarno ne razumen zašto se ne skidaju ( mislim sankcije i ta black lista...) ..?????
Rudonja likes this :)
sad ce mile opet da popizdi
Pojeo je kilo janjetine i popio litru francuskog vina, sad slijedi odlazak iz bih a nakon toga izjava da u bih zene placaju da nose nikab/maramu. Tako to nama rade zapadnjaci
prije ce bit da su dosli da djikanima objasne neke stvari. tek sad slijede ucestale posjete visokih nato zvanicnika
Pa dosta su nas i tetošili, haman 25 godina su šutili i popuštali nam...vrijeme je da i mi postanemo samostalni, da prihvatamo kritike sami, a da laži demantujemo činjenicama i ozbiljnim pristupom kao prava država a ne da nas visoki predstavnici i slični brane...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesi vidio kakva smo mi sirotinja
bice sve vise ovakvih posjeta i u bih i u bg pasaluk. uskoro ce stegnuti vucica da se odluci dali ce pasaluk na istok ili na zapad. ako se odluci za istok nece dobro proci.
Dodik na aparatima! 😀😀😀