Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"..potreban je izbalansirani pristup međunarodne zajednice prema Republici Srpskoj.." - ovo je rečenica Željke Cvijanović iz SNSD-a ( naravno, napisana ruskoj ambasadi u Beogradu). Srbi su i u Drugom svjetskom ratu davali jednog brata u partizane a drugog u cheetnike..pa ko god da pobjedi familija će biti na strani pobjednika i nastaviti po svom planu i programu.
Znaci ne smeta vam dodik sto vas pravi budalama već odavno
Bolje vam je ne komentarišite, sankcije su prelazne
Znamo, na istoku ništa novo.
srbin je srbin..bio on ovaj ili onaj...na kraju svi isto misle i svi isto zele...a i svi su pokazali ko su
prevedeno: i mi smo cetalji
Svi su oni isti. Opozicija u RSu likuje da Dodik uradi to sto planira, jer oni nemaju muda, a za svaki su Miletov potez saglasni. Sve na štetu Bosne i Hercegovine. Neće ići dečki, samo da znate.
Nemojte ih sankcionisati vec ih treba i nagraditi . Ovo je dno dna .
Inzkov zakon ostaje,pa vi crknite od muke stoko barbarska.
Cetni@ je cetni@
Ovi tzv opozicionari usvojili terminologiju ruskog amabasadora. Blago Ddigu s bjima.
Nema bre ova opozicija muda nizašto.Ovi samo glume opoziciju sve ist korumpirana govna.
Zamisli da te (opoziciju) seoska budala (Dodik) ovako nadigra stvarno su jadni a samo zele njegovo mjesto dok vode istu politiku
Ko vam je3e mamu.
Protivi te se jer mislite da ste jedan neraskidivi lanac. Pa logično. Puknel jedna nit gotovi ste.