Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju nasi polticari da ulazimo do marta u EU i da nam pasos nece ni trebati sto da se trosimo,izvinite ne reko koje godine u martu..
Imacemo one papirne obicne opet, da Bakir i Sadik mogu davati drzavljanstva teroristima kao do prije par godina.
I za Dodika jedan pasoš, dosta ugrožavanja Srba! Predsjednik mora u diplomatske misije, pozvan je u Chicago na vaslrśnju večer gusala i poezije, i Trump je najavio doć.
ko pobjegne do 21. marta iz BiH-a spasen je... bjezite dok mozete...
E jada i bijede od drzave.
Absurdna komedija na štetu građana R BiH. Svi osim državnog tužitelj, znaju da se ovdje radi o svađi lopova (ko će koliko od koga dobit). Useri, koliko košta pasoš u nabavki u Hr, Slo, Sr, Cg pa i u Aut ili Nj?Sve te zemlje nabavljaju biometriske pasoše minimum duplo jeftinije. To su javne informacije, potražite preko googela.Osim srbskih i hrv agenata, insthtucije su pune lopova.
Da nema ono malo infrastrukture koja je ostala od SFRJ, ova zemlja bi bila na razini Etiopije, Senegala i ostalih najsiromasnijih zemalja u Africi. Maroko, Alzir, Egipat itd su vec par svjetlosnih godina ispred BiH. Svaka cast politicarima i onim koji su ih glasali
A i nije toliko vazan jer na granici me gledaju isto kao da nemam nikakav dokument...prema tome....
@KoS1Gledaju nas ko da smo iz kanalizacije😂
noga vatra dim
Imam hrvatsku putovnicu i ne brinem se.
putovnica do tokya
Nismo mi čak ni protiv da neko radi nedostaka pasoša ostane bez mogućnsoti lijećenja i života ko radi nedostatka vode za gašenje požara u Sarajevu. Ali smo apsolutno za to DA NADLEŽNI ZA TAJ NESTANAK OSTANU BEZ SLOBODe, za pritvor je maksimalno 3 godine, pa bujrum a za to vrijeme tužilaštvo da istraži TENDERSKE IGRE BEZ GRABICA, pa i IMT ovo PASOŠA !
'nece biti rata nece..'
Yebali vam gradjani mater, yebete nas godinama i to u svim pozama..