Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvatska nije dalje odmakla od srbije glede njihovog ucesca u agresiji na bih. umjesto da rade na rasvjetljavanju zlocina, oni ih umanjuju i druge optuzuju za njih. njihove ruke su krvave do laktova. Bosnjacka politika mora izaci iz sutnje i otvoreno reci hrvatskoj da je bila agresor i treba pomocu svih kanala ucinit da se uloga hrvatske u agresiji razjasni i da se natjera EU da se razrjesi.
Može samo od Srbije..i budala zna ko je granatirao Dubrovnik, Kostajnicu..itd.
Hrvatska regularna vojka je ODBILA da ratuje u Bosni na Bobetkov poziv,onda je on pozvao dobrovoljce da idu ratovat u BiH za veoma dobre place ,koliko se sjecam radilo se o1000 + DM .Dobrovoljci su uglavnom bili iz Hercegovine a silom su natjerane izbjeglice (hrvati) iz srednje Bosne da se vrate u BiH ratovati. Sto se tice pravih Hrvata iz HR jasno su rekli da nemaju sta trazit u drugoj drzavi. Svaka cast Hrvatima iz HR na postenju. To je istina. HDZ politika je pogubna za HR kao sto je
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dok je Hrvatska radila na sebi i sutjela o vasim sranjima radi ajmo reci "mira u kuci" dobrih 20 godina e onda vam je HR bila dobra a sad kada smo stali iza BiH hrvata odjednom smo postali agresori... samo polako bando licemjerna...
p.s. pazite da vam se ne desi da izgubite status "vjecne zrtve"...
I dogovor Tuđman- Milošević, Karadžić- Boban o podjeli Republike BIH, sta je sudbina, danas u Mostaru Vucic - Plenkovic, duduk-covic.
Da se razumijemo ARBiH i jeste započela sukob sa HVOom prva! ARBiH je od svih vojnih formacija bila najgora naoružanju i logistici, tada su se dogovorili pred kraj 1992.god da im HVO ne pomaže dovoljno u borbi i na podmukli način su napali bojne u Prozor-Rami, Travniku i Vitezu-. Bošnjaci jednostavno ništa drugo ne znaju nego samo krasti! Tako da je ARBiH započela sukob prva, a Hrvatski puk se samo branio!
MachinaEx , dobro je poznato da je Hrvatski puk tj Skutorija opljackala boga oca od 93. do 95. , na punktovima putnih komunikacija iz pravca zapadne Hercegovine sve do Zvijezde , da se ne lazemo . Tom pljackom su nanijeli veliku ratnu stetu ne samo ARBIH nego i HVO-u sjeverne BiH i naravno svim stanovnicima , bez obzira na nacionalnu pripadnost .
Kad Hrvati i Srbi pocinju pricat o ratu u BiH..... Cast onima koji su stali na stranu majke Bosne.
Zalosno je???? Ma ko im ebe mater i šta oni tvrde! "U se i u svoje kljuse" i boriti se da ne dođe do prekrajanja historije i zaborava.
HRCATSKA = SRBIJA Tako isto i narodi Ljudi otvorite oči, vrijeme je
Zna se sve sta je bilo, ali ko je SDA da ona daje ovakva saopstenja o Mostaru. Ime Mostar je dijametralno suprotno imenu SDA.
Kaze nena da se ne trebamo svadjati bezeze. Koristim priliku i za moju nenu molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne. Cim otopli mi cemo bogme i ove godine na mars mira i malo pretresati satore, pa nam zato trebaju plehani vikleri da nena fino izgleda. Mozda cemo sa satorima ispred skupstine pa da je lagano i dostojanstveno demoliramo :)
E zbog toga mi, Bošnjaci moramo se buditi, biti svjesni svojih heroja, biti svjesni svoje historije i prošlosti. Biti svjesni da je upravo ZABORAV razlog svih naših stradanja kroz povijest. Neprijatelji ove zemlje rade sve da iz pozicije zločinca dodju u poziciju zrtve. Rade sve da zaboravimo. Neka svako sebi postavi pitanje, koliko heroja odbrane Bosne i Hercegovine znamo!??!!!
@CrazyNorth Dobro upamti sljedeća imena!!!!!! HAJRUDIN MEŠIĆ IZET NANIĆ SAFET ZAJKO SAFET HADŽIĆ ENVER ŠEHOVIĆ MIDHAT HUJDUR ADIL BEŠIĆ NESIB MALKIĆ MEHDIN HODŽIĆ Tačno je i istinito da se imamo sa čime ponositi. Isto kao što je tačno i istinito što bi ste se trebali poklopiti jer svoje OSUDJENE RATNE ZLOČINCE dozivljavate herojima...
Opet ovi Mulati iz istočnog Mostara. Da je riječ o kiši oko Kragujevca, oni bi se javili... Dosta vas je više brate...
Ma pusti suplju, specijalci iz Cro preruseni u arbih, napravili "incidente". Nakon rata ohladili ih oni koji su ih za svoje poslove koristili... Mrtva usta ne govore.
Samo mu presudite, pa vi onda komentarisite sta hocete , ko je kriv ko nije ;)
zalosno je sto niko hrvatsku nije tuzio za agresiju na BiH , i zalosno je sto da Bosnjaci nisu ginuli ni hrvatske ne bi bilo danas , da je se Alija priklonio Milosevicu ,, imo bi Franjo ku*** a ne drzavu
Sud neka kaze svoje a politike da se prestanu prelamati preko ledja gradjana ove drzave.