Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gamad koja vrijeđa ljekara samo zbog tamnije puti, trebaju liječiti travari i ostali ublehaši tipa torabija. Mogu razumjeti da neko nekome spotiče greške ali bradu i boju kože, pa koja ste vi stoka.
Ekipa iz hitne je jedina svijetla tacka u ovoj sramoti od naseg Zdravstva.
Prije mjesec dana je stariji covjek pao na ulici u Starom gradu i udario se u glavu.Rasjekao je celo koje je krvarilo.Jedna gospodja je pozvala Hitnu ali nisu htjeli doci.Pomoc mu je ukazana u obliznjoj apoteci.Sreca pa nije bilo tezih povreda.
Očito su dobro procijenili situaciju. Čuj stavili mu flaster u apoteci i on otišao dobar. Po čemu je to bilo za hitne službe?
političari, stidite se. Hitna je jedina svijetlost u ovom tamnom vilajetu, kojeg su stvorili pokvareni političari. Protiv nje priča samo politikant, i to onaj kojem Hitna nije trebala, a naročito ako ta pomoć treba i traje kontinuirano godinama, kao što je na žalost trebala meni. U svako doba su tu pa i u nemogućim uslovima-snijeg, led - brdsko područje. Znali su krenuti sa jednim vozilom, pa ne mogu doći, pa se vrate po terenca "Nivu" i jave da ne mogu odmah stići.
Abraham Linkom
Abraham Linkoln
Gospodine Zalihiću još mi niste odgovorili na predstavku da ste dana toga i toga ( poznat datum i vrijeme) propustili da kod, meni bliske osobe, dijagnosticirate ''aneurizmu'' na mozgu nego ste svojom terapijom za ''trzajnu povredu vrata'' dodatno pogoršali stanje i za 26 sati odgodili postavljanje prave dijagnoze i potrebnu operaciju. Kontakt podaci kod KLIX-a.
Očekujete da su doktori svemogući, a j.b.t. im majku na svakom ćošku.
Citam,a nevjerujem gledam i opet nevjerujem kakva ste samo stoka Vi sto se krijjete iza lažnih imena i komentara... neogojena ležeća gamad! Izvini Bože sto uvjedi životinje. Puna podrška za kolege iz Sarajeva.
hitna pomoc ili naguzi se evo jedan voltaren za sve bolesti
Smjenite vehabiju, postavite nekog bilo koga Sta je falilo onoj plavoj gospodji Ameli Vjerovatno je jebe stranacka pripadnost
Nek ono cestitaju kolege a sto su pacijenti nezadovoljni ko ih sisa, serem ti se u carapu nakaradnu
Zato se i zovu hitna cim pozoves eto njih dok trepnes za pola sata. Pa kako ce biti brzi kada pogledam samo u svojoj mahali ove iz doma zdravlja gdje sa sanitetom odlaze u kladionicu i igra bingo dok ga zovu da ide na intervencije, piju u sobi za sanitetlije, meza na stolu pivo ispod stola, u sanitetu prevoze privatne stvari, dijelove namjestaja, psuje boga zeni jer moraju iznijeti covjeka niz stepenice, mogli ste ga iznijeti van kaze ahalooo
Kažeš da dođete na intervenciju za 5,94 minute .Molim??? De ne laži i ne petljaj.Čovjeku je na Hrasničkom groblju ustanovljena smrt jer ste kasnili 25 minuta.Sreča vaša pa vas nismo izprebijali na licu mjesta.
Neprofesionalni, nervozni, bahati, neodgovorni, ljeni! Opis svaki za Hitnu pomoc KS.
A meni otac umirao na krevetu, oni dosli popunili zapisnik i rekli da nije hitan slucaj, da ne mogu nista uraditi... I jos brze otisli. Jel' to ta brzina o kojoj pricate ?
I hajmo sad vrijeđanje i ponižavanja dotičnog može da počne... A ja vam čestitam i želi uspjeh u daljnjem radu