Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oslobodice ih sviju i docekace ih ko heroje u Hercegovini i Zagrebu.Navikli smo na to vec.
Legendrni ratnici i borci protiv osmanlijskih hordi zla tzv Armije RBiH... Nadam se sa uskoro izlazite na slobodu jer onaj tko se brani ne moze biti kriv... vi imate cist obraz i to svi znamo..
Istovarite ih na lijevoj obali nek im raja sudi
bitno je presuditi Hrvatskoj za UZP ...ovi zlovori su nebitni
Mašinski sklop je skup mašinskih delova i podsklopova u jednu celinu, koja vrši određenu funkciju u sklopu same mašine, naprimer spojnica.
Bacite ih lavovimaaaaaaaaa, uštedićete na vremenu :)
Napominjem, prvostepenom presudom je HDZ BiH osuđen kao zločinačka organizacija ! NAkon toga se drugostepeni sud povlači na konačnu odluku ! Koja bi mogla biti u drugoj polovici godine ! NApominjem tamo se i sam Dragan Čović spominje da je koristio rad logoraša za potrebe Hr Herceg Bosne ! Nažalost tada nije bio u vođstvu, ba ako on ne bude osuđen, da li bi i za Njega moglo biti REVIZIJE predmeta, dokazi svi postoje !!
Tim skuturima treba povecati kazne i ne pustati ih iz prdekane.
Možda im revidiraju koju tačku, ali nesumnjivo da će truhnuti u zatvoru podosta. Dokaza ima ko za Karadžića.