Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam pametna oko ovog Slucaja ,sve mi to nesto mnogo zaudara . I ta mediska cenzura mi zaudara. Salihović: Tražim da se postupak vodi javno kako bi se vidjela montaža i konstrukcija http://nap.ba/new/vijest.php?id=29249 Dodikov pulen Tegeltija protiv Salihovića: Udar na državu i preko pravosuđa http://nap.ba/new/vijest.php?id=29351 Hajd sad budi pametan.
Trazite ili nudite posao? Posjetite http://idealanposao.com
ne bi me izneneadilo da SDA najuri savez za promjene iz drzavne vlati i vrate Gorana a samim tim halale Dicku i banke i referendum kao i da su ovo u dogovoru sve odradili
Čudo je ta žalba, obzirom koliko se u pravosudnim institucijama na nivou BiH poštuju prava osumnječenog tj., optuženog, ishod je i više nego izvjestan u ovom slučaju, jer niko ništa ne čita, niti ikoga interesuje utemeljenost neke optužbe i stvarni dokazi.Zato je svakako advokat Omar Mehmedbašić zv. MJESEČAR naj bolji izbor, a sporazum sa jačim jedina opcija, ukoliko ne želite da izgubite đaba novac, vrijeme i zdravlje, kao što je to davno opisao KAFKA u PROCESU.
@zamalopenzija Gospodine, dobro vidiš i gađaš u sridu ko alkar Slavica iz Sinja, svakako da zbog toga nisam načitan, to je jedan vid pravopisne mimikrije ili pravopisne apstinencije, pošto puno prevodim i čitam stranu literaturu.
Ironija je kad sam advokat mora imati advokata da se brani.....bem te srećo