Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što sad odlazeći i korumpirani KOS-ovac Ajnadžić ne pošalje specijalce i ne ruši “Penny plusu”, umjesto što to bahato i brutalno radi Romima i sirotinji i ostavlja ih bez krova prije zime?
@Antiboot Kako samo plitko razmisljanje!Ali na to smo i navikli od tebe i takvih poput tebe!Niko porodici sa Gorice nije srusio nesto sto je bilo legalno i imao sve dozvole nego upravo suprotno nisu imali temeljnog papira i pocetka legalizovanja objekta a ne kamo li sta dalje!Najlakse vam je pljuvati nacelnika Ajnadzica i misliti da cete narod na taj nacin okrenuti protiv njega-ali zapamtite NIKAD!
@Antiboot Pile,mi ludi nismo da ne znamo sta je posrijedi vasih komentara vec 3 godine!Znate sta ne mozete nacelniku Ajnadzicu ovim potezima apsolutno nista uraditi niti narod okrenuti protiv njega kada na terenu imate silne pohvale za nacelnika i mnoge one kojima je pomogao i koji ga u stolu prate i dive mu se!Truhnite u vasoj zlobi i zavisti a vi danas morate siriti noge htjeli to ili ne a covjek napreduje iz dana u dan i radi projekte koje niko nije zelio dotaci dugi niz godina!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko je dao dozvolu Penyu? Ajmo novinari! Trasa je mnogo starija od Penya!
Klix brže bolje sakrio naslov zbog družbe
Peni tajkunska firma koja zakida radnike na dnevnicama i daje otkaze truddnicam koci ovakav projekat na nelegalno sagradjenim objektima. Treba bojkotovat tajkuna
Sto ne idu nekim mostom preko njega i svi sretni
@zamantalomise. pa mi cemo platiti taj most jer je dodatni trosak a granapa ko pennys ima na svakom koraku. jedan manje vise
Vjerujem da ce se sve smetnje otkloniti,ovaj projekat zasluzuje podrsku svih nas,jer ce konacno rijesiti veliki problem koji imamo u saobracaju.
Znamo koliko nam je izgradnja ove saobracajnice vazna,koliko bi se pristup gradu poboljsao i guzve smanjile,pa se nadam da ce i Penny to shvatiti.
Klix = Avaz
U modernoj sredjenoj državi se to ovako radi Dobar dan ovo vam je isplata a ni dolazimo da srušimo objekat na taj i taj datum Vi ćete se naravno ukoliko niste zadovoljni isplatom javiti nadležnom sudu . Uglavnom na taj dan koji vam kažemo mi rušimo to kao kanton a vi ako se ispriječite kantonu bit ćete pritvoreni I gotovo nema price Al mi smo država u pokušaju tako da ništa od toga
@Rabbit Pa brate vidi, nije korektno ni pennyju da se ne isplati koliko sljeduje. Ipak su tu veliki novci ulozeni u onaj kompleks.
Ako sud radi za gradjane rijesit che za 10 dana.
Ako već postoji žalba na toj katastarakoj čestici, šta je problem da se počnu rušiti objekti na lokaciji izgradnje za koje nema spora?!? Imate vi od kranjčevićeve do penny-a da porušite ihahaaaaj! ;) opet ubleha!
Kad ce narod vise shvatiti da je prioritet rasterecenje saobracajnih guzvi u interesu svih gradjana, posebno onih koji zive u Vogosci, a rade u gradu i obratno, posebno vozacima, realno nije mi bitno gdje ce lokacijski biti Penny, a poprilicno sam sigurna da nije ni njima, ovo je stvar ega, a ne stvar lokacije, rjesenja ima
po ovom klixu kad procitas komentare, sve nekakvi politicari, svi se razumiju u politiku, svi znaju koji broj carapa koji politicar nosi
Zar treba da jedan trzni centar usporava ovako vazan projekat za grad???
Da prestanemo kupovati u peniju začas bi se povukla tužba i prihvatilo alternativno riješenje. A moguće je i naložiti strožu kontrolu vozila na ulazu u penny i radovima na prilaznom putu.
I treba da ih ruse,kad trudnicama i porodiljama daju otkaz.Bagra
Nadam se da ce se sve rijesiti u korist gradjana,dugo se cekalo na ovaj projekat koji ce popraviti trenutno stanje u saobracaju.