Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne vidim nista lose u prijedlogu gos.Čovića. Sve je bolje od ovoga,narod na rubu egzistencije,država u blokadi,javni radovi stoje i sl. BiH OSTAJE U SVOJIM GRANICAMA I ZAŠTO NE RAZGOVARATI O PREUSTROJU,SMANJITI ADMINISTRACIJU,NEKA SE NIKO NE OSIJECA ZAKINUT,POKRENUTI JAVNE RADOVE I ŠTA JE U SVEMU OVOM LOŠE. Neka ima čistih i mjesovitih jedinica i eliminirati preglasavanje ma odakle dolazilo. Mislim da tada nitko više nebi trazio nikakvo odcjepljenje ili pripojenje jer bi svi bolje živjeli. Neka svak upravlja svojim novcem a za drzavu izdvajati onoliko koliko je dovoljno da sve funkcionira pa neka svatko sanira svoje promasaje bez solidarnosti u tudjim glupostima.
Četiri teritorijalne jedinice.Nije loše zamišljeno ali prema svemu sudeći to je neizvodljivo.Mi iz Brčkog nećemo i raspisaćemo referendum za otcjepljenje i pripajanje SAD-u.
Nastavi čuvati ovce što si i navikao a ne pisati po ovom portalu.
Konacno su i Hrvati otvorili karte..Ovim potezom stavili su bosanske Muslimane pred zid za streljanje..Iliprihvatite cetiri Federalne jeinice ili necete dobiti nista...opasan prijedlog, ali prijedlog koji vodi konacnom rjesenju. Naravno, Silajdzic nece ovo prihvatiti, ali ovaj put dolazi do drugacijeg preglasavanja nego sto j bilo 1992 kada su Muslimani i Hrvati preglasali Srbe i odcijepili BiH od Jugoslavije. Ovaj put interesi Srba i Hrvata u BiH se podudaraju i Muslimani ce morati da prihvate ponudjeno ili ce doci do nove katastrofe... Ako prihvate imace svoju drzavu u kojoj ce moci proklamovati bosnjacku naiju i bosnjacki jezik, ako ne...Eeeee????? Moze svasta biti. Ali, ipak, na kraju ce biti kako se Zapad i ruska mafija dogovore...
Ćovi Karđorđevo je sjevernoistočno od Butmira, malo si zalutao čini mi se.
ne ostavljati kako jest,vec treba ukinuti entitete ,nekima je ocigledno samo do podjela pa ne vide sta ustvari je pravilno da urade kako bi ljudima bilo lakse..nema netiteta nema tolike administracije i budzet veci...logika Cjelovita BOSNA I HERCEGOVINA
dajte mu 8% koliko ih ima i mrs a od srba cemo uzeti koliko nam treba
Ko li to \"CIVILIZOVAN\"unisti STARi MOST? Hinje jedne hocemo ovo hocemo ono? A STO ne postanete PRVO COVJEK U SVAKOM SMISLU RIJECI???I BOSANAC kad zivis u Bosni i Hercegovini? BiH4EVER!
tako je, ajmo sve ostavit ovako kakvo jest, propast ce kad tad sama od sebe i sta onda?
sada 2/3 budzeta ide na nasu administraciju..ne moram nista vise reci.Gladujte u ime entiteta
treba jedna ili dvije od federalnih jedinica ili regija da budu za Ostale - BH nacionalnosti..
zamisli da se podijeli..pa onda u tvom tom dijelu se pojave manjine...onda dijeli i to i bog te veselio..i opet i opet...uozbiljite se ljudi
BiH se D I J E L I Treba svi da skontamo da ovakva Bih nema veze s vezom ,ljudui jel bolje se podjelit na 3 djela i živio, a ne ovako silovati ostati skupa i opet za 5,6 godina ratovati....niđe veze...nedami se opet puška uzimat Podjela na 3 djela i živio!!!!
na stranu sto ovo i ne zvuci toliko lose (pitanje je samo da li ce se nazvat fed. jedinice ili regije, kao sto biskupi onomad zagovarase), bitno je samo da se ne dijeli sve po nacijama, jer onda bih smatrao da trebaju i Bosanci-Hercegovci dobit jednu, i romi, i jevreji, itd itd.
ma ja...za svako rijesenje nađite ne jedan problem vec tri!!! drzava jedva funkcionise i ovako jos samo fali i teci entitet...sto bi radili na ujedinjenju neki rade samo na cjepkanju..a sta je sa jos jednim entitetom-gdje su ostali?i tako u nedogled..uvjek ce se naci neko jos da nesto trazi..uzmite Bosni i dusu kako ste krenuli!!! sto bi se formirali zajednicki organi sa profesionalnim ljudima koji bi dobro radili i sto bi nama dobro bilo, kod nas se forsiraju nacionalni sa ovcama!!