Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zazivjet ce-nikad
gledajući kako su riješili "freelancere" i ko da gledam i ovo će biti katastrofa od zakona, biće još malo ilegalno imati svoj blog ili portal ako nije odobrila vlast
pa internet je najveća prijetnja svjetskoj sigurnosti, tako i našoj lokalnoj. lako se raskrinkaju sva korupcijska djela pomoću interneta, što naše vladare jako brine, ne zbog toga što mogu biti krivično gonjeni, nego što se može saznati ko je kakav čovjek... realno za par godina internet će biti neprijatelj običnog čovjeka, a oružje više dominacije i upravljanjem nad istima. tužno
Pa zakon o oporezivanju prihoda postoji, ko god godisnje zaradi preko cifre propisane zakonom neka uplati drzavi sto njoj pripada, cemu tolika briga. opustite se ljudi malo bolan..
ŠTO SE JE PRALO SE !! :)) Nećemo ba tako nikad u EU !
https://avaz.ba/vijesti/bih/399871/sta-otkriva-avdiceva-nervoza-zbog-pisanja-o-prijetnjama-smrcu
AJD NE SERITE ZNA SE TAČNO KOJA MARKETINŠKA AGENCIJA PRIPADA KOJOJ STRANCI NI ZA 100GODINA I 1000ZAKONA TO NE MOŽETE RIJEŠITI A TI BORKA SA SVOJOM SESTROM JAKO DOBRO PLIVAŠ U PARAMA STRANACA A MASLO VAM NIJE ZA RAMAZANA ZATO I TI NE SERI!
ne kontam ove monitore pola monitora zauzima ova bijela traka koja nicemu ne sluzi ako nisu neki zvucnici a i da jesu dizajn je katastrofa
@Aljo82....to ti je "Oplee"
U BiH nema ni jednog objektivnog i profesionalnog medija, a koji nije politički opredjeljen i pristrastan. U BiH su novinari ili potkupljeni ili manjina poštenih koji nemaju pravo na slobodu izvještavanja, te nemaju pravo na pristup informacijama. Malo je novinara koji poštuju 9 članaka etičkog standarda ponašanja novinara, odnosno malo njih i znaju koji su to članci. Narodu se serviraju samo cenzurisane i frizirane informacije.
https://avaz.ba/vijesti/bih/399871/sta-otkriva-avdiceva-nervoza-zbog-pisanja-o-prijetnjama-smrcu
Za početak, uvesti obavezan Impressum sa kontakt podacima vlasnika za web-strane, t.j. uskladiti zakon sa Evropskim. Potom uvesti obavezu označavanja reklame i odvajanje reklamnog od redakcijskog dijela. To bi bilo dovoljno.
- "Društvene mreže i oglašavanje - veliki izazov" - Obavezno da pročitaju mlade djevojke ...
Eno u hrvatskoj je HRT pod kontorlom HDZ-a a oni su u evropskoj uniji..tako da ovo nista ne znaci
Nije to ništa neobično,HRT je uvijek pod kontrolom vladajuće stranke