Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA BI DA SE PONOVO GLASA....HOCU ANGELU MERKEL ZA PREDSJEDNICU 😊
Kad će narod početi kažnjavati ove uhljebe. Puna usta morala i istine a goli licemjer i egoista. Idu sa funkcije na funkciju i pokazuju nesposobnost. Pa onda izmisle kako su ambiciozni a ustvari su pohlepnici bez ikakvog znanja. Puna im usta pravde i vjere a sve go lopov.
Javni servis treba ukinuti, jer to je utopija "Javni i neovisni servis" ne može postojati. Mi plačamo a vladajuči kroje našim parama uređivačku politiku? KOga vi da izvinete ..... u zdrav mozak?
i to i to ukinuti!!
Šućur dragom Alahu, ne puca se više :)
De vise promjenite ovu zastavu lici na ikar konzervu i usvojite text himne , fasisti hoce drzavne pare ali nece da rade nista u korist drzave .. koja smo mi stoka !!
tri himne..boze pravde,lijepa nasa i alahubaerihanikeber.....
A ako si iz mjesanog braka slavis i jedno i drugo . Sve po zakonu.
Uspješnost donošenja novih zakona bit će, kao i obično 4%.