Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto je pola njih koji odlucuju o tome u direktnom sukobu interesa.
Zato sto su svi prisutni u sukobu interesa hahah
Dogovore se oni lako kad treba opljackat narod, sve ostalo manje vazno
Ko ce nam vodit državu odnose svi u zatvor jbt
Pa ovi koji bi morali da donesu ovaj zakon su najveci krsitelji zakonskih odredbi koje bi morali da donesu. Pa nije onda neobicno da bagra ne zeli takav zakon i opstruira njegovo donosenje.
Zakon je odličan, al da se izuzmu oni i njima bliska rodbina. Konačan rezultat fali kadra u državnoj službi, ministarstvima itd. Tako da ništa od ovog, ubleha teška.
To je zakon protiv njih 😂
Nemere se zakon usvojiti kad bi taj zakon spriječio vladanje legitimne vlade.
jos zakon o maslacku i mladom luku i u evropi smo 😝
Trojka a nisu ni za dvice
Ma vazno je medjunarodno vijece za masline i kazu da je to vazno za clanstvo za EU🤔😱, a Zakon koji je uslov za pocetak pregovara se ne usvaja😡😱to je prava lakrdija od maslina😡😱prvi put cujem da se masline uzgajaju u BiH😂hoce Skutor da uzgaja masline i Merlot lozu/vino😱drz se zilavke i blatine
Prokleta je ta zemlja bosna i sto se rodi u njoj
Ko je kriv?
Trojaneri sigurno nisu, oni ne sjede u opoziciji ... ili kako je to bilo 🤔
Trojka nek uziva do daske ovaj mandat jer ga vise nikad dobit nece za SDA je suvisno bilo sta i reci , mi bosnjaci bas imamo veliki problem za koga glasati naredne izbore
Za facu😍
Sta kazu sa poljina? Usutili se, nema komentatora! Pa sta raditi? Treba li napadati ili ne! Halo poljine, javite se!
a jel mislite da ce ovi uhljebi sami sebi stati na rep, pa nisu ludi
Ma , zakon je skoro dogovoren , tj...da ga usvoje, al da ne važi za njih..,.😁🤣😂...
Koja ste vi bagraaa