Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA i SBiH su najveć lopovi i mafijaši, opljačkali su firme koje je narod gradio godinama, proddavali ispravne mašine kao staro željezo, prodali željezaru Zenica za 1 KM, uništili Energopetrol da bi ga prodali strancima za male pare... Doći će vrijeme kada će zatvori biti puni hoštaplera i mafijaša iz SDA i SBiH...
sdp je najveci kriminalac u drzavi.. ukrade... drzvnu imovinu.. pa je jos iznajmljuje drzavi... pa to nema ni u tunguziji..
Treba sve uraditi da se spriječi pljačka države koju provode lopovi iz SDA i SBiH..
Evo vic za raju: Kada Dodik, Bakir, Ceric i Covic idu spavati pogledaju ispod kreveta da slucajno nema forenzickog knjigovođe :)
Ma kakva pljačka,sve su to ovi novokomponovani kriminalni bogataši i vlasnici nebodera i vila sllučajno zaradili ili im možda donijeli Vanzemaljci.Ovo SDP izmišlja da mi u BiH imamo kriminalce to su samo laži i podvale i laži su da mi nismo još u EU sve su to propagande,mi smo najača ekonomska sila u europi sa samo 3% nezaposlenih i sa najvećim izvozom u EU.
SDP FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!........samo naprijed SDP i Lagumdzija