Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota da ne postoji normalniji način da se zaustavi pravno nasilje koje vlada pokušava nametnuti. Ako im i EU i VP kažu da to ne rade vrati brate u redovnu proceduru, nema nikakvih argumenata da se nešto hitno usvaja kad ne valja.
prvi put Srbi djeluju u korist drzave BiH i njenih naroda
Ispadose bosnjaci picke u svom na svom. Hrvati standardno nezainteresirani, imaju svoje kantone i zaboli ih milokliz za federaciju.
slavisa sucur je stavio glavu i muda u torbu kad je ovoj drzavi bilo najteze. a evo i sad se bori kako zna i umije. nek mu neko u lice kaze da nije srbin. mislim da to ni naser ne bi smio.
Nije jedini a nije niti jedini srbin koji se borio za ovu drzavu. A da je naplatio, jeste, bas kao i oni koji su bili sa druge strane nisana.
SDP i DF komunjare naravno opet pokusavjau blokirati..iz vlasti blokiraju iz opozicije blokiraju..sta je tu je..ajde svi i kafe tito nakon sjednice na cugu
Klub srba iz sdp-a u borbi za opstanak u foteljama koje su zajahali 2010...naravno mislim na sve sdpeovce...
Klub Srba sve pijanci iz Sarajeva